Отворене пријаве за Такмичење за најбољу студентску идеју 2019 - Naučno-tehnološki park Beograd

Otvorene prijave za Takmičenje za najbolju studentsku ideju 2019

Održano finale nacionalnog takmičenja za najbolju studentsku ideju

U okviru IF4TM projekta, kojim koordinira Univerzitet u Kragujevcu a finansira Evropska Unija, u okviru Erazmus plus programa, pokrenuto je Takmičenje za najbolju studentsku ideju 2019. Takmičenje se sprovodi u partnerstvu sa još 17 partnera iz 6 zemalja i realizuje kroz sedam lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru i Zrenjaninu, kao i finalnog takmičenja na nacionalnom nivou.

Jedni od partnera su i Poslovno-tehnološki inkubator tehničkih fakulteta Beograd (BITF) i Univerzitet u Beogradu.

Pravo učešća imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija.

Ideje i timovi koji budu prošli prvu fazu selekcije imaće priliku da kroz set preduzetničkih obuka i mentorsku podršku koje realizuje BITF, detaljno razrade svoje ideje, razviju poslovne modele primenom CANVAS metode i pripreme ih za lokalne prezentacije pred žirijem koje će se održati tokom letnjeg semestra ove godine. Dva prvoplasirana tima sa svakog lokalnog takmičenja učestvovaće na nacionalnom finalnom takmičenju.

Organizatori su za pobednički tim nacionalnog takmičenja pripremili veoma vredne nagrade – od posete partnerskim institucijama u Evropi, do podrške studentima u Kreativnom centru, besplatnog zakupa poslovnog prostora u biznis inkubatorima, besplatnih konsultacija u razvoju poslovnog modela ili pomoći u promociji ideje potencijalnim finansijerima.

Svoje ideje i timove (2 do 4 člana), studenti fakulteta Univerziteta u Beogradu prijavljuju od 15. januara do 28. februara 2019. slanjem popunjenog prijavnog formulara na mejl adresu cis@ekof.bg.ac.rs. Dodatne informacije možete naći na sajtu projekta www.if4tm.kg.ac.rs.