Конференција ЕБРД о утицају дигитализације на консултантску индустрију и МСП сектор 23. априла у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Konferencija EBRD o uticaju digitalizacije na konsultantsku industriju i MSP sektor 23. aprila u NTP Beograd

Studenti iz Kosovske Mitrovice u poseti NTP Beograd

U utorak 23. aprila od 10 do 14 časova u prostorijama NTP, Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) organizovaće konferenciju na temu digitalizacije. Konferencija je namenjena domaćim konsultantima i preduzećima koja žele da se informišu o trendovima u digitalizaciji i uticajima koje nove digitalne promene imaju na konsultantsku industriju i sektor malih i srednjih preduzeća. Učesnici će imati priliku da se informišu putem predstavljanja uspešnih studija slučaja i konkretnih primera digitalizacije u ovom sektoru.

Konferencija se organizuje u okviru programa „EU za Srbiju – EBRD savetodavna podrška“ koji finansira Evropska unija kroz Instrument za pretpristupnu pomoć (IPA), a sprovodi EBRD u saradnji sa Ministarstvom privrede Republike Srbije. Ciljevi programa su osnaživanje malih i srednjih preduzeća, kao i tržišta domaćih konsultanata koji sarađuju sa malim i srednjim preduzećima pomažući im da postanu konkurentnija.

Na konferenciji će svoja iskustva podeliti domaći konsultanti koji su imali priliku da korišćenjem digitalnih inovacija unaprede svoje pružanje usluga – ICT Hub, Virtus, Casa Forte i Deus Media. Učesnicima seminara obratiće se i predstavnici PKS i EBRD.

Učešće na seminaru je besplatno ali je potrebno registrovati se unapred putem email adrese: knowhowserbia@ebrd.com.