Meter&Control i ametiq labs нове чланице НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Meter&Control i ametiq labs nove članice NTP Beograd

Zadovoljstvo nam je što možemo da podelimo da je Naučno-tehnološki park Beograd odnedavno bagatiji za nove članice.

Kompanija Meter&Control proizvodi najsavremenija hardverska i softverska rešenja za pametno upravljanje energijom u industrijskim i rezidencijalnim okruženjima. Širok portfolio proizvoda obuhvata pametna brojila za električnu energiju sa PLC i GPRS/3G/LTE komunikacijom, koncentratore podataka i gejtveje, kao i AMM/AMI/MDM softver za daljinsko očitavanje brojila, parametrizaciju i upravljanje potrošnjom komercijalnih i industrijskih korisnika i domaćinstava. Celokupan proces istraživanja, razvoja, proizvodnje i verifikacije odvija se u kompaniji u Beogradu.

Meter&Control ima više od 80 zaposlenih – inženjera i developera sa iskustvom, visokokvalifikovanih tehničara, kao i stručnjaka iz drugih oblasti, posvećenih razvoju najmodernijih proizvoda i usluga i primeni najnovijih tehnologija u rešenjima za klijente. Više informacija o kompaniji dostupno je na www.meterandcontrol.com.

ametiq labs d.o.o. je mlada IT kompanija iz Beograda, koja pruža usluge u oblasti računarskog programiranja. Specijalizovani su za izradu softvera u oblasti bankarstva i zdravstvenih usluga, prevashodno na prostoru Švajcarske. Njihov glavni prozvod, “blue vibes” framework  za izradu mikro aplikacija, omogućava im da efikasno razvijaju moderne aplikacije u dinamičnom poslovnom okruženju.