Још 5 дана до затварања пријава за Colosseum Bootcamp! - Naučno-tehnološki park Beograd

Još 5 dana do zatvaranja prijava za Colosseum Bootcamp!

Prijave za Colosseum Bootcamp otvorene su do 26. maja u ponoć. Ne propustite priliku da budete deo jedinstvenog, petomesečnog programa podrške inovacijama u sportu Colosseum Sports Tech Serbia, koji Naučno-tehnološki park Beograd sprovodi u saradnji sa Colosseum Sport iz Izraela!

Tražimo startape u ranoj fazi razvoja koji razvijaju ideje i sportske tehnologije u oblastima kao što su: razvoj sportista, health&nutrition, analiza podataka, mediji i izveštavanje, eSport…

Odabrani timovi povezaće se sa lokalnim i međunarodnim mentorima koji će sa startapima, kroz niz radionica i jedan na jedan metnotskim sesijama, raditi na razvoju njihovih ideja, deleći svoju stručnost i dugogodišnje iskustvo. Mentori dolaze iz sportske i tehnološke industrije i svi imaju odlične reference u pogledu izgradnje biznisa i inovativnih poduhvata. U završnici Bootcamp-a, na DemoDay-u u oktobru, timovi će pitch-ovati svoje ideje, a najbolji među njima će tokom studijskog putovanja u Izrael dobiti i dodatnu podršku za dalji razvoj svog startapa.

Ako imate tim (najmanje 2 člana) i potvrđenu poslovnu ideju/prototip koji želite da razvijate u uspešan biznis, Colosseum Bootcamp je savršen izbor za vas!

Prijave i više informacija na https://www.colosseum-serbia.rs/bootcamp.html