Изабрани тимови за Colosseum Bootcamp! - Naučno-tehnološki park Beograd

Izabrani timovi za Colosseum Bootcamp!

Izabrani su startap timovi koji će u narednim mesecima raditi sa lokalnim i međunarodnim mentorima iz sveta sporta, tehnologije i biznisa u okviru prvog programa podrške inovacijama u oblasti sporta – Colosseum Sports Tech Serbia, koji Naučno-tehnološki park Beograd sprovodi u saradnji sa Colosseum Sport iz Izraela!

Polaznici Colosseum Bootcamp proći će niz radionica i jedan na jedan mentotskih sesija za dalji razvoj svojih inovacija, i to sa dugogodišnjim ekpertima koji imaju odlične reference u pogledu izgradnje biznisa i inovativnih poduhvata. U završnici programa u oktobru, tokom DemoDay-a, timovi će pitch-ovati svoje ideje, a najbolji među njima će tokom studijskog putovanja u Izrael dobiti i dodatnu podršku za dalji razvoj svog startapa.

Deo Colosseum Bootcamp ove godine je 10 timova sa svojim inovativnim idejama:

Sportifico – društvena mreža za sportiste. Platforma okuplja aktivne sportiste i trenere, pružajući šansu perspektivnim atletama da kroz predstvljanje na platformi, komunikaciju i povezivanje sa drugim korisnicima uspešno grade svoju karijeru.

Wannabet – platforma koja korisnicima omogućava da se upuštaju u opklade direktno sa drugim korisnicima koristeći virtuelnu valutu.

Basketball Skills 3D – aplikacija koja omogućava korisnicima da putem 3D Tehnologije izmere metrike šuta, uče o košarci i unapređuju svoje košarkaške veštine.

CREW –  platforma za fitnes studije koja će im pomocći da zadrže klijente na duže staze koristecći knjigu obuke.

Beta children – aplikacija koja preko jedinstvene platforme omogućava trenerima da motivišu, izrade planove za trening i ishranu i prate napredak svojih klijenata koji treniraju širom sveta.

KGG Entertainment  – mašina za hvatanje i izbačaj košarkaških lopti.

SkillBall – koji nastoji da svakom navijaču omogući da se bavi sportom iz fotelje i zarađuje u zavisnosti od novoa razvijenosti svojih veština.

FitWorld– mobilna aplikacija koja će objediniti sve zahteve fitnes industrije na jednom mestu: razvoj baze podataka za industriju koja se stalno menja i preko 2.000 naučno dokazanih vežbi, programa obuke i programa za rekreativne, profesionalne i terapeutske svrhe.

Acumenics – specijalizovana društvena mreža za sportiste – i amatere i profesionalce. Korisnici će moći lako da se povežu jedni sa drugima u zavisnosti od svojih interesa, da podele svoje ideje, iskustva, naprave kontakte, organizuju događaje, prate rezultate, kreiraju lige i sl.

Fitness Network – platforma za umrežavanje ljudi koji treniraju i rade u fitnesu, a koja će na jednom mestu korisnicima ponuditi: fitnes centre i teretane, pregled programa obuke koje nude, trenere i nutricioniste, prodavnice zdrave hrane i dodataka ishrani, prodavnice sportske odeće i sl.

Predavanja za polaznike Bootcamp-a počinju već krajem ove nedelje kada će raditi sa Moshe Sarfaty, investitorom i osnivačem Krypton VC fund iz Izraela.

Više informacija programu Colosseum Sports Tech Serbia na www.colosseum-serbia.rs.