sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

O Corporate Venture Capital investicijama iz perspektive startapa 21. juna u NTP Beograd

Aleksandar Savanović, advokat u nemačkom Ebner Stolz održaće 21. juna u Naučno-tehnološkom parku Beograd predavanje o Corporate Venture Capital investicijama i to iz perspektive startapa “Negotiating Corporate Venture Capital Investments – Dos and Don’ts from the start-up perspective” – kako bi trebalo da se postave u pregovaračkom postupku i koje su sve mogućnosti koje mogu da iskoriste.

Saradnja i investiranje u startape je strateško opredeljenje sve većeg broja kompanija, pa zbog atraktivnog izvora kapitala i corporate know-how-a, raste i popularnost tzv Corporate Venture Capital investicija.

Aleksandar Savanović ima oko 4 godine iskustva u savetovanju u oblasti transakcija, posebno Venture Capital i Venture Capital Transactions. Predaje korporativno pravo na Univerzitetu primenjenih nauka Nurtingen-Geislingen i pružao je pravne savete velikom broju nemačkih kompanija.

Nakon predavanja, predviđen je i Speed networking sa predstanicima uglavnom nemačkih kompanija, consulting kuća i Private Equity fondova, među kojima su: Roland Rechtsschutz, Deloitte, KPMG Luxemburg, Warth & Klein Grant Thornton, Daimler AG, FAS AG, Weidemann GmbH…

Prisustvo je besplatno a prijave obavezne na linku.

Napomena: I predavanje i sastanci biće na engleskom jeziku.

Spisak učesnika za Speed Networking i agendu možete pogledati u dokumentima:

Speed Neworking_Spisak učesnika

AGENDA