Презентација OIS-AIR Proof of Concept Позива 18. јуна у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Prezentacija OIS-AIR Proof of Concept Poziva 18. juna u NTP Beograd

Studenti iz Kosovske Mitrovice u poseti NTP Beograd

Naučno tehnološki park Beograd poziva predstavnike univerziteta i istraživačkih instituta na prezentaciju OIS-AIR Proof of Concept Poziva koji nudi finansijsku podršku za najbolje inovativne projekte koje zajednički razvijaju istraživački centri i mala i srednja preduzeća u Jadransko-jonskoj regiji. Deset najboljih dobiće inovacione vaučere u vrednosti od po 18.500 EUR!

Open Innovation Workshop biće održana u utorak 18. juna sa početkom u 10h, u konferencijskom centru Naučno-tehnološkog parka Beograd (Veljka Dugoševića 54), i predstaviće inicijativu, mogućnosti za istraživački sektor i proceduru prijava.

Cilj OIS AIR Proof of Concept Poziva, koji se sprovodi u okviru projekta Uspostavljanje otvorenog inovacionog sistema Jadransko-jonske regije (OIS-AIR), finansiranog iz Iterreg Adrion programa EU, je podrška komercijalizaciji istraživanja u dobre poslovne modele.

Inovacioni vaučeri podržaće zajednički razvoj i komercijalizaciju istraživačkih projekata između istraživačkih centara i MSP u oblasti transporta i mobilnosti, energije i životne sredine, agro-bioekonomije, kao i njihovo testiranje u laboratorijama ili u relevantnom okruženju.

Partneri na OIS-AIR projektu, pokrenutom u cilju jačanja ekonomskog rasta i konkuretnosti u Adrion regiji, su: AREA naučni park Trst, Italija, Tehnološki park Ljubljana, Slovenija, Hrvatska privredna komora, Hrvatska, Naučno-tehnološki park Beograd, Srbija, Centar za istraživanje i tehnologiju Grčke (CERTH), iz Grčke, Univerzitet Basilicata, Italija i Ministarstvo finansija i ekonomije Albanije.

Prijave na linku.

Više o OIS-AIR Proof of Concept Pozivu na https://www.oisair.net/pages/proof-of-concept.