Представници немачких компанија у посети НТП Београд - Одржани и Б2Б сусрети - Naučno-tehnološki park Beograd

Predstavnici nemačkih kompanija u poseti NTP Beograd – Održani i B2B susreti

Petnaestak evropskih kompanija, uglavnom nemačkih, posetilo je u petak 21. juna Naučno-tehnološki park Beograd, a tokom posete su organizovani i B2B susreti sa našim firmama.

Među stranom delegacijom uglavnom su bili predstavnici konsalting kuća i Private Equity fondova, među kojima su i: Roland Rechtsschutz, Deloitte, KPMG Luxemburg, Warth & Klein Grant Thornton, Daimler AG, FAS AG, Weidemann GmbH i drugi… Susreti su bili prilika da kroz neformalne razgovore firme jedne drugima predstave svoje poslovanje, uspostave kontakte, dobiju savet i porazgovaraju o mogućnostima saradnje.

Aleksandar Savanović, advokat u nemačkom Ebner Stolz, održao je zanimljivo predavanje o Corporate Venture Capital investicijama i kako bi startapi trebalo da se postave u procesu pregovaranja sa korporacijama koje su spremne da ulažu direktno u njih, dok je Jelena Petrović, pomoćnih direktora za razvoja poslovanja NTP Beograd, gostima je predstavila programe i usluge koje Naučno-tehnološki park Beograd pruža startap i tehnološko-razvojnim kompanijama.