Каријерно ћаскање 12. јула у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Karijerno ćaskanje 12. jula u NTP Beograd

Ako želite da u opuštenoj atmosferi upoznate predstavnike a kompanija članica Naučno-tehnološkog parka Beograd koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti, prijavite se za učešće na Karijernom ćaskanju koje Univerzitet u Beogradu – Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata,  organizuje u petak, 12.jula od 18 do 20 časova u NTP na Zvezdari.

Biće to sjajna prilika da se informišete i čujete savete od zaposlenih u različitim kompanijama, da razjasnite nedoumice, saznate kakve su mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima.

Događaj je namenjen studentima završnih godina svih nivoa studija na Univerzitetu u Beogradu koji su zainteresovani za razvoj karijere u razvojno-tehnološkim i startap kompanijama koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd. Sa studentima će razgovarati predstavnici kompanija: local a box, MDPI, Logic Bgrd, Tele Go, Solenoid Circus, Educated, the Social Formula, kao i zaposleni u Poslovno-tehnološkom inkubatoru tehničkih fakulteta i Univerzitetskom centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Karijernom ćaskanju će se pridružiti i studentski timovi-polaznici aktuelnog letnjeg studentskog startap kampa ParkUP ! koji se održava od 10. do 16. jula u NTP Beograd. Svi učesnici Karijernog Ćaskanja dobiće na događaju propusnicu za DemoDay, završni događaj studentskog kampa kada će studentski timovi predstaviti ideje koje su razvili na kampu i pokušati da ubede žiri da baš njihovo rešenje zavređuje dalji razvoj. Iskoristite priliku da vidite kako izgleda „pitch“ , koja će ekipa, ideja i rešenje proći najbolje i zašto.
Prijavljivanje studenata za Karijerno ćaskanje otvoreno je na linku: https://bit.ly/2Jg6nfodo ponoći 10.jula 2019.

Učešće je besplatno, a broj mesta ograničen.

Više iformacija o kompanijama učesnicama možete pronaći u dokumentu

Informacije-o-kompanijama-učesnicama-KARIJERNO-ĆASKANJE-12072019S