FlixBus зелене линије из Београда крећу од 25. јула! - Naučno-tehnološki park Beograd

FlixBus zelene linije iz Beograda kreću od 25. jula!

Od 25. jula iz Beograda kreću prve međunarodne zelene FlixBus linije, povezujući direktno srpsku prestonicu sa destinacijama u Hrvatskoj i Sloveniji!

Sa tri dnevna polaska i jednim noćnim, iz Beograda će moći svakodnevno da se putuje prema Zagrebu i Ljubljani. Isto tako, Beograd se sezonski povezuje i sa Dalmacijom, Istrom i Kvarnerom – između ostalog sa Biogradom, Vodicama, Šibenikom, Trogirom i Splitom te Rijekom, Opatijom, Rovinjem i Pulom. U pripremi je i direktno povezivanje Beograda i Novog Sada sa Budimpeštom.

Putem velikih čvorišta FlixBusa koja će biti direktno povezana sa Beogradom, poput Zagreba, Ljubljane ili Budimpešte, putnicima u Srbiji uz interkonekcije biće dostupno i više od 2.000 destinacija širom 28 evropskih zemalja.

FlixBus u svakom autobusu osigurava više prostora između sedišta, utičnice, besplatan internet, besplatan prtljag, kao i mogućnost otkazivanja ili promene rezervacije do 15 minuta pre polaska. Takođe, određeni autobusi su opremljeni i rampama za invalide.

Podsetimo, FlixBus je započeo kao startap 2013. godine nakon liberalizacije nemačkog tržišta. Svojim poslovnim modelom za manje od 4 godine proširio se na gotovo celu Evropu, a u 2017. godini ostvaruje prve korake na tržištu Srbije saradnjom sa lokalnim partnerom Fudeks d.o.o. Iste godine otvorena je i kancelarija u Beogradu, a i danas svoje sedište Flixbus ima u NTP Beograd.

Više o prednostima za putnike i prodaji karata na flixbus.rs