Colosseum Sports Tech Serbia улази у завршницу – DemoDay 30. октобра у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Colosseum Sports Tech Serbia ulazi u završnicu – DemoDay 30. oktobra u NTP Beograd

Završnicu prvog Colosseum Sports Tech Serbia programa, namenjenog startapima koji razvijaju inovacije u oblasti sporta, najavljujemo za kraj sledećeg meseca!

Ko će među timovima Colosseum Bootcamp-a osvojiti studijsko putovanje u Izrael gde će dobiti mogućnost da dalje razvija svoju ideju, biće poznato na DemoDay-u 30. oktobra u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

Na događaju u završnici predstaviće se samo startapi koji su postigli adekvatan napredak tokom programa i to: FitWorld, Wonnabet, 3D Basketball skills, Sportifico, Appollo, SkillBall.

Svoje inovacije timovi će pitch-ovati pred međunarodnim žirijem koji će i odlučiti o pobedniku. Reč je o serijskim preduzetnicima i predstvnicima investicionih i venture fondova, među kojima su: Gary Stewart, direktor Wayra UK, Ofir Frank, serijski preduzetnik,  CTO u košarkaškom klubu  Maccabi Tel Aviv, Igor Beslin, glavni analitičar u Venionaire Capital, Vienna.

DemoDay će okupiti i vodeće lokalne i međunarodne eksperte koji će još jednom pokrenuti siskusiju o tehnološkim inovacijama u oblasti sporta – koji sektori su najviše uzdrmani tehnološkim napretkom, ko su nosioci promena i trendovi koji dolaze! Gary Stewart, direktor Wayra UK akceleratora koji ulaže do 50.000 dolara u startape u ranoj fazi, održaće predavanje kako startapi sklaliraju i kako da privuku investiicje, Rohn Malhotra, partner u SportsTechX pričaće zašto je sada pravo vreme za započinjanje biznisa u oblasti sportskih tehnologija i dati uvid u ovaj rastući ekosistem, dok će Branko Kokir, nekadašnji reprezentativac Srbije u rukometu, danas direktor kompanije Merkur Games ispričati svoj put od uspešnog sportiste do biznis lidera.

Celokupna agenda  dostupna je na linku.

Učešće na događaju je besplatno, a zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne na linku.

Colosseum Sports Tech Serbia je prvi program podrške startapima u Srbiji koji razvijaju inovacije u oblasti sporta, a koji Naučno-tehnološki park Beograd realizuje u saradnji sa izraelskim Colosseum Sport.