sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Umrežavanje kompanija automotive sektora i srpskog startap ekosistema – Tematski dan sa Nemačko-srpskom privrednom komorom 11. decembra u NTP Beograd

Nemačko-srpska privredna komora i Naučno-tehnološko park Beograd 11. decembra 2019. godine u 15 časova  organizuju  Tematski dan u cilju umrežavanja i razmene iskustava između članica NSPK u oblasti automotiv industrije i startap zajednice Srbije.

Događaj u NTP Beograd  primarno je namenjen srpskim startap i IT firmama, stručnoj javnosti i pojedincima, kao i svima zainteresovanim da saznaju više o trenutnom stanju, inovacijama i trendovima u eri digitalne transformacije u automotive ekosistemu u Srbiji i Evropi, uključujuči mlade eksperte pojedince, kao i inovativne preduzetnike i relevantne institucije.

Na događaju će se predstaviti kompanije BOSCH, CONTINENTAL Automotive, GRAMMER SYSTEM, BROSE, Conti Tech Fluid, Vorwerk-Automotive, Auto-Kabel Serbia, enovation Western Balkans, a prisutne će pozdraviti i dr Ronald Seeliger, predsednik Nemačko-srpske privredne komore.

Iskoristite priliku za sjajan networking! Unapredite svoj know-how i razmotrite mogućnosti saradnje sa vodećim svetskim kompanijama, uz uvid u aktuelne biznis procese i potrebe date industrije.

Učešće je besplatno, uz prijave na mejl stojanovic@ahk.rs ili telefon 011 2028 020.