НТП Београд са студентима на завршници курса Вештине управљања каријером - Naučno-tehnološki park Beograd

NTP Beograd sa studentima na završnici kursa Veštine upravljanja karijerom

Naučno-tehnološki park Beograd učestvovao je u petak 6. decembra na završnoj sesiji kursa Veštine upravljanja karijerom, u organizaciji Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, kome je prisustvovalo 50ak stutedenata.

U završnici kursa, na kome su bili i predstavnici kompanija Delhaize, Dr.Oetker, Delta Holding, Delta Automoto, tim Naučno-tehnološkog parka Beograd predstavio je studentima programe podrške razvoju i komercijlizaciji inovacija koje realizuje NTP Beograd (ImagineIF, Colosseum Sports Tech Serbia), sa posebnim osvrtom na studetski startap kamp ParkUP! namenjen svim studentima koji žele da zakorače u startap svet.

Događaj je upriličen kao neformalni susret polaznika kursa i kompanija, gde su studenti u direktnom kontaktu sa poslodavcima mogli i da „provežbaju“ neke od tema koje su pohađali tokom kursa poput predstavljanja poslodavcu ili umrežavanje, čuju iz prve ruke važne informacije o prilikama za sticanje radnog iskustva i dobiju savete za razvoj karijere.

Kako Naučno-tehnološki park želi da pomogne i spoji osobe koje imaju inovativne ideje i šire tim ili nemaju tim uopšte, i one koji bi želeli da se pridruže nekom timu, zakorače u svet startapa i razvijaju inovacije, studentima su predstavljene i mogućnosti da se pridruže nekom od timova kompanija članica NTP Beograd.