Умрежавање стартапа и водећих компанија аутомотив индустрије - Naučno-tehnološki park Beograd

Umrežavanje startapa i vodećih kompanija automotiv industrije

U sredu 11. decembra u Naučno-tehnološkom parku Beograd održan je Tematski dan Nemačko-srpske privredne komore (AHK) u cilju umrežavanja inovacionog ekosistema Srbije i predstavnika automotive industrije, članica AHK.

Kompanije BOSCH, CONTINENTAL Automotive, GRAMMER SYSTEM, BROSE, Conti Tech Fluid, Vorwerk-Automotive, Auto-Kabel Serbia,  predstvile su aktuelne projekte i oblasti potencijalne saradnje sa startapima.

Skup je okupio oko 60 učesnika, mahom mlade eksperte, inovativne preduzetnike i startape koji su dobili priliku da unaprede svoj know-how i direktno stupe u kontakt sa vodećim kompanijama ove  industrije.

Goste su u ime AHK pozdravili predsednik upravnog odbora Ronald Seeliger i direktor Martin Knapp, a u ime NTP Beograd pomoćnik direktora za razvoj poslovanja, Jelena Petrović.

Imajući u vidu da je za startapove od izuzetne važnosti da imaju jake industrijske i poslovne partnere, sličnim događajima ćemo i dalje nastaviti da radimo na njihovom umrežavanju i širenju pula partnera.