sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

IMAGINE IF! takmičenje za startape u oblasti zdravstva po drugi put u Srbiji – Otvaranje prijava 15. januara

IMAGINE IF! program podrške startapima u oblasti zdravstva, u organizaciji Innovation Forum Cambridge i Naučno-tehnološkog parka Beograd, u partnerstvu sa Health Tech Lab organizacijom, biće održan u periodu između januara i juna 2020. godine, po drugi put u Srbiji!

Program će inovatorima i preduzetnicima u oblasti farmacije, medicine, bioinformatike, bazične nauke i drugim srodnim oblastima ponuditi priliku za dobijanje mentorske podrške lokalnih i svetskih lidera u industriji zdravstva i umrežavanje sa 10.000 inovatora preko globalne platforme Innovation Forum-a.

Nabolji tim lokalnog takmičenja IMAGINE IF! Serbia dobiće novčanu nagradu u iznosu od €2000, kao i mogućnost da sa pobednicima ostalih ogranaka Innovation Forum organizacije učestvuje na globalnom IMAGINE IF! takmičenju u Barseloni,  što će biti dodatna prilika da se poveže sa globalnom mrežom mentora, investitora i eksperata koji će omogućiti brz razvoj njihovih ideja. Najbolji timovi odmeriće snage i u cilju osvajanja dodatne finansijske i mentorske podrške na globalnom nivou, kao i besplatnog korišćenja laboratorijskog prostora u periodu od 6 meseci sa ciljem daljeg razvoja svojih poslovnih ideja.

IMAGINE IF! program fokusiran je isključivo na startape iz oblasti zdravstva, uključujući nove ili unapređene vrste terapija, uređaja, dijagnostike, različita softverska rešenja koja obuhvataju veštačku inteligenciju ili mašinsko učenje i druge tehnologije usmerene na sve oblasti zdravstva. Poželjno je da startapi već imaju razvijen biznis plan.

Poziv za IMAGINE IF! Serbia takmičenje biće otvoren od 15. januara do 17. februara 2020.

Innovation Forum je globalna organizacija koja za cilj ima da podstakne razvoj inovacija u oblasti zdravstva, potpomogne prenosu naučnih otkrića u industrijska rešenja, sa značajnim uticajem na zdravlje pacijenata i stvori platformu za bolju komunikaciju i saradnju između akademskih institucija, industrije, investitora i države. Organizacija globalno okuplja više od 10.000 inovatora sa 3 kontinenta (Amerike, Evrope i Azije). Osnovan na Univerzitetu u Kembridžu, nakon skoro 10 godina rada, Innovation Forum strateški sarađuje sa više od 20 najboljh svetskih univerziteta, uključujući univerzitete Oxford, Harvard, UCL, ETH, EPFL, Stanford itd.

Sponzori i dugogodišnji partneri Innovation Forum-a su globalni lideri iz sveta medicine, farmacije i tehnologije, uključujući: AstraZeneca, Johnson&Johnson, Roche, Pfizer, GE Healthcare itd.

Više na: https://inno-forum.org