sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Otvorene prijave za zimski studentski kamp u NTP Beograd – Nova ParkUP! avantura od 19. do 25. februara 2020.

Drugi zimski, a četvrti po redu,  studentski startap kamp u NTP Beograd biće održan od 19. do 25. februara 2019. godine, a prijave za novu ParkUP! avanturu su otvorene!

Ako te interesuje startap svet, želiš da naučiš više, unaprediš svoje timske veštine, stekneš nove kontakte i upoznaš fantastične preduzetnike i svoje kolege studente, ova je prava prilika za tebe.

Pridruži nam se popunjavanjem svoje aplikacije OVDE.

ParkUP! je intenzivan jednonedeljni program učenja, rada i druženja sa ciljem da studenti zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/ uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap-a.  Do sada je kroz 3 studentska kampa u NTP Beograd prošlo gotovo 200 studenata!

Predavanja i interaktivne radionice zasnovane su na Lean startup metodologiji- sa akcentom na definisanju problema i rešenja, profila i segmenta kupaca, konkurenciji, tržištu i biznis modelu. Za učešće na ParkUP! programu dovoljna je želja da se zakorači u startap svet i otvorenost ka novim znanjima! Nije neophodno da studenti imaju tim ili startap ideju – do nje ćemo doći zajedno na programu.

Prijave za zimski ParkUP! 2020 otvorene su do nedelje, 2. februara 2020. godine, a više informacija o kampu naći ćeš na linku.

Učešće na kampu je besplatno, a sertifikate o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na programu.