Прво AIM Startup локално финале у Србији 10. фебруара у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Prvo AIM Startup lokalno finale u Srbiji 10. februara u NTP Beograd

Prvo nacionalno AIM Startup takmičenje u Srbiji biće održano 10. februara u Naučno-tehnološkom parku Beograd, a za titulu najboljeg i šansu da učestvuje na Annual Investment Meeting ovog marta u Dubaiju, boriće se 10 finalista.

Na osnovu trominutnog pitcha o pobedniku će odlučiti stručni žiri u sastavu: Predrag Predin, South Central Ventures, Stevica Kuharski, Fil Rouge Capital, i Ivan Dimitrijević, Telenor.

Startapovi iz Srbije imaju priliku da po prvi put predstave svoju ideju na globalnoj startap izložbi i takmičenju AIM Startup 2020 u Dubaiju, zahvaljujući partnerstvu Naučno-tehnološkog parka Beograd i Annual Investment Meeting (AIM), vodeće investicione platforme na Bliskom Istoku i Severnoj Africi.

Lokalnom pobedniku biće obezbeđeni put, smeštaj i štand na AIM 2020, uz prilike za umrežavanje i dalji razvoj svoje ideje i poslovnog modela.

AIM Startup je velika šansa za sve startapove koje žele da prikupe kapital, prošire se na nova tržišta, uspostave nove poslovne kontakte i predstave se globalnoj publici. Pobednik će učestvovati i na globalnom AIM Startup 2020 finalu,  koje će okupiti pobednike lokalnih AIM takmičenja iz 80 zemalja na svetu.

Deseto izdanje Annual Investment Meeting biće održano od 24. do 26. marta 2020. u Svetskom trgovinskom centru u Dubaiju.