Каријерно ћаскање 26. фебруара у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Karijerno ćaskanje 26. februara u NTP Beograd

Ako imate želju da se u opuštenoj atmosferi upoznate sa predstavnicima kompanija članica Naučno-tehnološkog parka koje razvijaju inovacije u oblasti informacionih tehnologija i drugih srodnih oblasti, prijavite se za učešće na Karijernom ćaskanju, koje sa Centrom za razvoj karijere organizujemo u sredu, 26.februara 2020.godine sa početkom u 16 časova.

Iskoristite priliku da se informišete, čujete savete zaposlenih u različitim kompanijama, razjasnite nedoumice i saznate kakve su  mogućnosti i uslovi za praksu, zaposlenje ili saradnju na projektima.

Događaj je namenjen studentima završnih godina svih nivoa studija na Univerzitetu u Beogradu koji su zainteresovani za razvoj karijere u razvojno-tehnološkim i startap kompanijama.

Prijavljivanje studenata za Karijerno ćaskanje sa članicama Naučno-tehnološkog parka Beograd obavlja se do 22.februara popunjavanjem prijavnog upitnika na LINKU.

Karijerno ćaskanje sa kompanijama članicama NTP Beograd predstavlja aktivnost Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta u Beogradu koja ima za cilj bolje povezivanje studenata i poslovnog sveta, promociju inovacionih delatnosti i inovacionog preduzetništva kod naših studenata i jačanje vidljivosti i otvorenosti kompanija koje posluju u okviru Naučno-tehnološkog parka Beograd za obavljanje stručne prakse studenata i zapošljavanje mladih diplomiranih studenata i mladih istraživača.