Отворен Зимски студентски стартап камп ParkUP! у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Otvoren Zimski studentski startap kamp ParkUP! u NTP Beograd

Četvrta generacija studenata započela je danas petodnevni studenski kamp u Naučno-tehnološkom parku Beograd – nezaboravnu startap avanturu tokom koje će savladati osnove za formiranje i razvoj jednog startapa.

Više od 60 studenta na zimskom ParkUP! u slušaće predavanja iskusnih osnivača startapa, učiti o Lean metodologiji, raditi na Canvas modelima, testirati probleme, rešavati izazove, i na kraju predstaviti svoju ideju pred renomiranim žirijem na Demo Day-u! Na razvoju  preduzetničkih, liderskih i timskih veština radiće i na zanimljiv način kroz edukativne igre, druženje i zabavu.

Već prvog dana studenti su izabrali oblasti i formirali timove u kojima će u narednim danima raditi na razvoju svog rešenja.

Svoja iskustva sa letnjeg ParkUP! 2019 u NTP Beograd sa njima je danas podelio FarmFit tim izabran kao najbolji u okviru prošlogodišnjeg programa, o tehnologijama i kako menjaju svet inspirativno predavnje je održao Vladimir Knežević, generalni direktor kompanije Oracle u Srbiji, a održane su i prve radionice pa je Vladimir Trkulja iz organizacije UNICEF govorio o tome kako prepoznati ideju.

Partner NTP Beograd na realizaciji ovog programa su Poslovno-tehnološki inkubator Tehničkih fakulteta Beograd, zatim UNICEF, Centar za razvoj karijere UB, kamp se održava uz podršku Vlade Konfederacije Švajcarske, a jedinstvenom iskustvu i zanimljivom učenju i druženju tokom narednih dana doprineće i prijatelji zimskog  ParkUP! 2020 kampa  – kompanije Equilibrio, Knjaz Miloš, Flixbus, Oracle, Ferdinand knedle i Domaće kiflice.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook strani.