Шанса за праксу или запослење у иновативниим компанијама - Чланице НТП Београд са представиле студентима на Каријерном ћаскању - Naučno-tehnološki park Beograd

Šansa za praksu ili zaposlenje u inovativniim kompanijama – Članice NTP Beograd sa predstavile studentima na Karijernom ćaskanju

Više od 60 studenata sa svih beogradskih fakulteta potražilo je sinoć u NTP Beograd šansu za praksu ili zaposlenje u nekoj od kompanija članica Naučno-tehnološkog parka, u okviru Karijernog ćaskanja organizovanog u saradnji sa Centrom za razvoj karijere UB.

Svoje aktivnosti, potrebe i prilike za saradnju predstavile su kompanije: UrbiGo, MDPI, Teodesk, Gimatic, DigitalWorx, Bloxico, Logic, Educated, Xclass.

Ovom zanimljivom skupu koji ima za cilj bolje povezivanje studenata sa inovativnim kompanijama, promociju inovacionih delatnosti i tehnološkog preduzetništva među mladima, pridružili su se i učesnici zimskog studentskog startap kampa ParkUP! koji je dan pre završen u NTP Beograd.

Studenti su imali priliku da se informišu o pozicijama za zaposlenje, praksu ili saradnju na projektima, kao i da dobiju korisne savete u vezi sa razvojem startapa i rada u inovativnom okruženju Naučno-tehnološkog parka Beograd.