Како до успешне exit strategije? - Online meet-up са Marthin Keneth Lopezom 19. марта - Naučno-tehnološki park Beograd

Kako do uspešne exit strategije? – Online meet-up sa Marthin Keneth Lopezom 19. marta

Razvoj startapa i višemilionski exit-i koje tech kompanije širom sveta ostvaruju često kroz prizmu internet sfere i medija izgledaju kao pitka “romantična” priča o uspehu.

U stvarnosti, svi koji su ikada radili na svom startapu ili bar razmišljali o sebi kao tech predueztniku, znaju da je drugačije. Put od prvih startap koraka do exit-a ispunjen je sa dosta napornog rada i zahtevaće mnogo vremena, dok na koncu – da li ćete svoj biznis zaista unovčiti, zavisi od brojnih faktora.

Šta je dobra exit strategija i kako da povećate šanse za uspehom? I kako da znate da je ona koju sledite i “prava”?

Peruanac Marthin Keneth Lopez, preduzetnik, anđeo investitor i direktor Tekon Lab govoriće upravo o tome na meet-up-u „Startup exit – or how not to fail trying“ koji 19. marta od 16h organizuje NTP Beograd.

U cilju preventivnih mera i bezbednosti svih nas, meetup ćemo realizovati online!

Kako da nam se pridružite?

Preuzmite besplatno ZOOM aplikaciju na moblini telefon ili ga instalirajte na svoj računar. Klikom na LINK ili unosom ID broja: 917 929 2081 ulazite na naš event!

Pozivamo vas da nam se pridružite sa druge strane ekrana i uključite u diskusiju zajedno sa Martinom Kennethom, koji će podeliti svoju dugogodišnju ekspertizu uz savete kako do izlazne strategije i zašto i kako na tom putu istrajati.