Како до глобалног успеха из Србије - Александар Чабрило, оснивач HTEC Group наш гост 7. априла на ZOOM meetup-у - Naučno-tehnološki park Beograd

Kako do globalnog uspeha iz Srbije – Aleksandar Čabrilo, osnivač HTEC Group naš gost 7. aprila na ZOOM meetup-u

U još jednom online formatu koji razvijamo – “Startup diary“  od narednog utorka slušaćemo priče istaknutih preduzetnika iz Srbije, kao i osnivače zapaženih startapa sa svih kontinenata.

Naš prvi gost u utorak 7. aprila na  ZOOM meetup-u “Startap ne zna za granice – kako do globalnog uspeha iz Srbije“ je Aleksandar Čabrilo, osnivač HTEC Group čiji je razvoj počeo u Beogradu 2008. godine. Ovaj startap, jedan od najzapaženih alumnista Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta u Beogradu (BITF), svoje sedište danas ima u San Francisku, sa kancelarijama u 4 zemlje (Srbija, Švedska, UK I SAD) i broji tim od 350 ljudi.

Kako su postigli globalni uspeh?

Ko je verovao u njih, a u šta oni?

Kako napraviti prvi korak na prekookenaskom startap putu?

Aleksandar je i investirao u nekoliko tehnoloških startapa, bio su-osnivač i predsednik Srpske mreže poslovnih anđela, a danas  je aktivni član YPO Global One chapter i Association for Corporate Growth – ACG Silicon Valley.

Ovo je preduzetnička priča koju ne smete propustiti! Meetup počinje od 16h časova.

Osigurajte svoje mesto  klikom na LINK. Broj mesta je ograničen.

Događaj je omogućen zahvaljujući projektu “Tehnopark Srbija 2 – podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova” podržanog od Švajcarske Vlade u cilju podizanja svesti o preduzetništvu i inovacijama.