Заједно смо и онлине – НТП Београд реализује серију онлине meetup-ова - Naučno-tehnološki park Beograd

Zajedno smo i online – NTP Beograd realizuje seriju online meetup-ova

Naučno-tehnološki park Beograd pokrenuo je, u saradnji sa Poslovno-tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta Beograd (BITF), seriju online meetup-ova kako bismo i tokom pandemije virusa Covid-19 nastavili da okupljamo zajednicu i promovišemo tehnološko preduzetništvo kroz seriju edukativnih događaja online.

Svakog četvrtka od 16h u okviru meetup-a „Četvrtkom u četiri“ na ZOOM platformi obrađujemo aktuelne teme, relevantne za razvoj startapa, uz konkretne savete naših sagovornika – eksperata iz odgovarajućih oblasti koji dele svoje iskustvo i ekspertizu.

U LIVE  intervjuima na društvenoj mreži Instagram u okviru programa Colosseum Sports Tech Serbia, koji realizujemo sa izraelskim partnerom Colosseum Sport, svake nedelje od 18h razgovaramo sa liderima sports-tech industrije – aktuelnim i bivšim sportistima, menadžerima, asocijacima i drugim akterima koji mogu da ukažu na izazove i prilike u primeni sportskih tehnologija i podstaknu razvoj novih tehnoloških rešenja i strartapa koji će oblikovati budućnost sporta.

U okviru podržanih aktivnosti, i u istom cilju, u rubrici “Startup diary“ osvrćemo se na uspešne startap i preduzetničke priče, kako bismo zainteresovali i ohrabrili što veći broj mladih da svoje inovativne ideje razviju u održive biznise.

Događaji se realizuju zahvaljujući projektu “Tehnopark Srbija 2 – podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”, podržanog od Švajcarske Vlade u cilju podizanja svesti o preduzetništvu i inovacijama.

Svaki od događaja na ZOOM platformi može se pratiti i na YouTube kanalu Naučno-tehnološkog parka Beograd, gde ostaju i trajno zabeleženi. Link do snimljenih susreta nalazi se OVDE.