Innovations in Healthcare: Serbia and the world – Бесплатан ZOOM webinar о иновацијама у здравству 5. маја - Naučno-tehnološki park Beograd

Innovations in Healthcare: Serbia and the world – Бесплатан ZOOM webinar о иновацијама у здравству 5. маја

У оквиру Iamgine IF! акцелераторског програма намењеног стартапима и тимовима који развијају иновације у здравству, Innovation Forum Cambridge , Научно-технолошки парк Београд и Health Tech Lab, организују бесплатан ZOOM webinar „Innovations in Healthcare: Serbia and the world”, у уторак 5. маја са почетком у 16h.

Колики је значај и улога технолошких иновација у свим областима медицине и заштите здравља, као и спремност да се одговори потребама струке и пацијената, постало је далеко јасније и широј јавности услед кризе изазване Coronavirus-oм.

Здравствени стручњаци и иноватори у Србији имају стручни и кадровски потенцијал да ухвате талас технолошких промена и развију хеалтх-тецх решења, конкуретна на глобалном нивоу. За постизање пуног потенцијала потребна је сарадња свих актера у екосистему.

Придружите се дискусији са стручњацима из две водец́е светске фармацеутске компаније, др Александра Видаковић Лазић испред Roche и Александар Трипковић испред AstraZeneca, и два стручњака из епицентра иновација машинског учења и њихове примене, др Ричард Салданха  и др Драго Инђић ипред консултантске компаније Oxquant из Оксфорда у Великој Британији.

Број места је ограничен, а пријаве су доступне на линку:  https://bit.ly/3eXofdU.

 

*Овај догађај подржан је и кроз пројекат “Технопарк Србија 2 – подстицање извоза кроз развој технолошких паркова” од стране Владе Швајцарске Конфедерације, у циљу подстицања технолошког предузетништва.