Innovations in Healthcare: Serbia and the world – Бесплатан ZOOM webinar о иновацијама у здравству 5. маја - Naučno-tehnološki park Beograd

Innovations in Healthcare: Serbia and the world – Besplatan ZOOM webinar o inovacijama u zdravstvu 5. maja

U okviru Iamgine IF! akceleratorskog programa namenjenog startapima i timovima koji razvijaju inovacije u zdravstvu, Innovation Forum Cambridge , Naučno-tehnološki park Beograd i Health Tech Lab, organizuju besplatan ZOOM webinar „Innovations in Healthcare: Serbia and the world”, u utorak 5. maja sa početkom u 16h.

Koliki je značaj i uloga tehnoloških inovacija u svim oblastima medicine i zaštite zdravlja, kao i spremnost da se odgovori potrebama struke i pacijenata, postalo je daleko jasnije i široj javnosti usled krize izazvane Coronavirus-om.

Zdravstveni stručnjaci i inovatori u Srbiji imaju stručni i kadrovski potencijal da uhvate talas tehnoloških promena i razviju health-tech rešenja, konkuretna na globalnom nivou. Za postizanje punog potencijala potrebna je saradnja svih aktera u ekosistemu.

Pridružite se diskusiji sa stručnjacima iz dve vodeće svetske farmaceutske kompanije, dr Aleksandra Vidaković Lazić ispred Roche i Aleksandar Tripković ispred AstraZeneca, i dva stručnjaka iz epicentra inovacija mašinskog učenja i njihove primene, dr Ričard Saldanha  i dr Drago Inđić ipred konsultantske kompanije Oxquant iz Oksforda u Velikoj Britaniji.

Broj mesta je ograničen, a prijave su dostupne na linku:  https://bit.ly/3eXofdU.

 

*Ovaj događaj podržan je i kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 – podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova” od strane Vlade Švajcarske Konfederacije, u cilju podsticanja tehnološkog preduzetništva.