sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

VR fitness centri, iskustva LaLiga-e, pametne kopačke i smart data: O tehnološkoj revoluciji u sportu na Sports Tech webinaru 7. maja na ZOOM-u

Kako je španska fudbalska liga u tehnologiji našla prednost za puniji odnos sa klubovima, sponzorima, fanovima, zašto su analitika i poznavanje navika navijača ključni za razvoj biznisa kroz sport, te kako je VR tehnologija fitnes centre pretvorila u avanturističke oaze i mesta za zabavu, a inovacije utkane u sportsku opremu unapređuju naše preformanse, saznaćemo na Sports Tech webinaru – Catch the momentum of sports-tech revolution koji 7. maja od 16h organizujemo u saradnji sa našim izraelskim partnerom Colossum Sport.

Učešće je besplatno uz obavezne prijave

O okosnicama tehnološke revolucije u sportskoj industriji i uspešnim primerima implementiranih rešenja, govoriće predstavnici vodećih svetskih organizacija i kompanija u ovim oblastima:

  • LaLiga
  • Adidas
  • Under Armour
  • Holodia
  • Colosseum Sport

U fokusu će biti digitalizacija sportskih organizacija, liga i takmičenja, novi načini za pristup i angažovanje fanova, razvoj sportista i saradnja sa startapima.

Online seminar namenjen je svim profesionalcima u sportu – sportskim organizacijama, udruženjima, preduzetnicima, bivšim i aktivnim sportistima, kao i studentima zainteresovanim za razvoj novih tehnoloških rešenja u sportskoj industriji.

Cilj je podizanje svesti o važnosti i primeni, kao i preduzetničkom potencijalu koje donosi rastuća industrija sportskih tehnologija, te upoznavanje sportskih profesionalaca sa aktuelnim biznis i tehnološkim trendovima kako bismo zajedno iskoristili momentum rastućeg uticaja sportskih tehnologija za bolji učinak svih aktera u sportskoj industriji.

Agenda webinara dostupna je OVDE.

Sports tech webinar se organizuje u okviru Colosseum Sports Tech Serbia, prvog programa podrške sports-tech startapima, koji Naučno-tehnološki park Beograd realizuje u saradnji sa izraelskom organizacijom Colosseum Sport. Ova inicijativa podržana je i kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 – podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova” od strane Vlade Švajcarske Konfederacije, u cilju podsticanja tehnološkog preduzetništva.