sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Startup način u Srbiji – Tihomir Bajić, blizak saradnik Erika Risa, naš sagovornik 14. maja na meetup-u “Četvrtkom u četiri”

Lean Startup knjiga Erika Risa postala je biblija za startape, a ova metodologija je osnovna vodilja razvoja visokorizičnog biznisa. Tihomir Bajić, petogodišnji blizak saradnik Erika Risa sa kojim trenutno radi u Long-Term Stock Exchange-u-u na poziciji CEO, osnivač više startapa i investitor, svoje iskustvo podeliće sa našim startapima iz srca Kalifornije.

  • Da li su hipoteze na kojima razvijate biznis dobro postavljene?
  • Zašto je važan MVP?
  • Da li ste razgovarali sa potencijalnim kupcima/korisnicima pre razvoja samog rešenja?
  • Kako da izvedete poslovne eksperimente koji će vam biti prečice u razvoju?

Ovo su samo neka od važnih pitanja na koja će Tihomir dati odgovor u diskusiji u koju ćemo uključiti i naše startap kompanije koje koriste ovu metodologiju.

Pored ogromnog preduzetničkog iskustva u više različitih industija, Tihomir je i osnivač organizacije Serbian Entrepreneurs koja okuplja naše uspešne preduzetnike u dijaspori sa ciljem da pomognu srpskim startapima u njihovom daljem razvoju.

Pridružite nam se u ovom putovanju kroz startap svet potkovanom iskustvom i primerima Silicijumske doline. Učesnike webinara očekuju i startap iznenađenja!

Prijave su obavezne na LINKU.

Događaj je podržan je i kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 – podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova” od strane Vlade Švajcarske Konfederacije, u cilju podsticanja tehnološkog preduzetništva.