Више од 7.500 учесника на НТП webinarima за време пандемије Corona вируса - Naučno-tehnološki park Beograd

Više od 7.500 učesnika na NTP webinarima za vreme pandemije Corona virusa

Brojke su tu da nas podsete na nove prilike i saznanja koja smo podelili kroz naše webinare tokom Pandemije virusa Covid-19! Organizovali smo više od 15 online događaja, sa preko 40 sagovornika i beskonačno novih saznanja, a pridružilo nam se vas više od 7.500! Hvala!

Okupivši zajednicu online, nastavili smo da promovišemo tehnološko preduzetništvo kroz seriju edukativnih događaja obrađujući aktuelne teme, relevantne za razvoj i osnivanje novih startapova.

Četvrtkom u četiri, Startup diary, LIVE intervjui na Instagram stranici Colosseum Sports Tech Serbia programa, Sports tech i ImagineIF! webinari, privukli su preduzetnike, studente, profesionalce i lidere ovih industrija iz svih delova sveta, šireći prilike za nove kontakte, saznanja i dalje umrežavanje ekosistema!

Događaji su realizovani zajedno sa Poslovno-tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta u Beogradu (BITF) i zahvaljujući projektu „Tehnopark Srbija 2 – podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“, podržanog od Vlade Švajcarske Konfederacije u cilju podizanja svesti o preduzetništvu i inovacijama.

Popuštanje mera ne znači i prestanak online okupljanja na koja ste navikli – nastavljamo da kroz nove teme i zanimljive sagovornike afirmišemo i podržimo razvoj inovacija i njihovu komercijalizaciju u održive biznise!

Vidimo se na Zoom-u već sledećeg četvrtka od 16h!

Do tada, gotovo 1.000 minuta edukativnog sadržaja sa naših webinara dostupno je na našem YouTube kanalu!