Четвртком у четири: Чист рачун, дуга љубав – Очекивања стартапа и инвеститора! - Naučno-tehnološki park Beograd

Četvrtkom u četiri: Čist račun, duga ljubav – Očekivanja startapa i investitora!

San svakog startapa je da dobije investiciju i nastavi da radi na usavršavanju svog proizvoda. Za većinu ipak, odnos sa investitorom je nepoznanica – čak i kad su početni izvor finansiranja 3F – friend, family, fools.

Hoćete li zaista moći da se posvetite samo proizvodu, šta “vozi” vas a šta investitore i šta vam još niko nije rekao – gde vas čeka teži deo, pre ili posle podizanja investicije?

To su pitanja za našeg sagovornika na narednom meetupu Četvrtkom u četiri: Čist račun, duga ljubav – Očekivanja startapa i investitora! 4. juna od 16h o svojim iskustvima u razvoju startapa sa i bez investicije sa nama će podeliti Sava Marinković, preduzetnik rođen u Americi, osnivač kompanije Teleskin (zajedno sa prof. Korugom i dr Bandicem) nastale kao jedan od prvih startapa u Poslovno-tehnološkom inkubatoru tehničkih fakulteta u Beogradu. Sava u svojoj biografiji beleži i reference jednog od 50 najboljih svetskih preduzetnika proglašenih od Svetske banke (2013), inovativnog preduzetnika godine kompanije Ernst&Young (2012), OSCE preduzetnika godine (2008) i jednog od 50 General Electric heroja (2005).
Iz svog bogatog iskustva, Sava će govoriti o naučenim lekcijama kao i novim izazovima za startape i investicije nakon pandemije virusa Covid 19.
✅Priliku da čujete našeg sjajnog gosta nećete propustiti klikom na prijavu – odmah ?

Događaj je omogućen zahvaljujući projektu “Tehnopark Srbija 2 – podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova” podržanog od Švajcarske Vlade u cilju podizanja svesti o preduzetništvu i inovacijama.