sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Više od 30 akademaca motivisano za tehnološko preduzetništvo – Održan online studentski startap kamp Mini ParkUP!

Ovogodišnji letnji studenstki startap kamp ParkUP! imao je malo drugačije izdanje – umesto 5 dana učenja i druženja u okruženju Zvezdarske šume, zbog pandemije virusa Covid -19, 16. jula održali smo mini ParkUP! u online izdanju. To ipak, nije uticalo da sjajnu atmosferu i pozitivno raspoloenje sa prethodnih kampova prenesemo na ZOOM platformu i kroz tročasovnu diskusiju razgovaramo sa budućim startaperima o viziji, Lean startap metodologiji, uspešnim primerima i prvim koracima u pokretanju biznisa.

Svoja iskustva podelili su Nikola Krstić, osnivač Anoris technology i Andrija Ražnatović alumnista zimskog startap kampa ParkUP! 2020.

Više od 30 učesnika bogatiji su za znanje o pojmovima kao što su MVP, pivot, crowdfunding ili “mamin test”, spremniji da procene ko je spreman da kupi njihov proizvod i motivisaniji za tehnološko preduzetništvo.

Zakoračili smo sa novom grupom studenata u osnove razvoja startapa, sa namerom da ohrabrimo novu startap generaciju, i sa nestrpljenjem očekujemo da ponovo pod krov NTP-a okupumo mlade akademce i zajedno radimo na idejama koje menjaju svet!

Studentski startap kamp ParkUP! omogućen zahvaljujući projektu “Tehnopark Srbija 2 – podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova” podržanog od strane Vlade Švajcarske u cilju podizanja svesti o preduzetništvu i inovacijama.