sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

O primeni veštačke inteligencije u medicini 17. septembra na ImagineIF! webinar-u

AI (Artificial intelligence ) danas remeti sve industrije, a kada će rešenja veštačke inteligencije postati stavrnost i u zdravstvu? Ili već jesu?

Koji su primeri primene veštačke inteligencije i mašinskog učenja u genomici, otkrivanju novih lekova i biotehnologiji i kakvu će ulogu “Big data” igrati u integraciji personalizovane medicine u budućnosti?

Ovo su samo neke od tema kojih će se dotaći sjajni govornici na webinaru “Shaping the future of healthcare with AI” 17. septembra od 18h u okviru ImagineIF! programa. Sa nama će biti predstavnici ključnih lidera u ovim oblastima: kompanija AstraZeneca, Microsoft, Seven Bridges Genomics i Naučnog fonda Republike Srbije.

Učešće je bez naknade, a prijave su dostupne na LINKU.

ImagineIF! je prvi globalni akceleratorski program i takmičenje za startape koji razvijaju inovacije u zdravstvu. Health-tech startapima u ranim fazama program pruža široke mogućnosti: mentorstvo, pristup finansiranju, besplatne savete vodećih svetskih kompanija iz industrije i umrežavanje kroz bogatu mrežu Innovation Forum-a.
ImagineIF! Srbija program drugu godinu za redom organizuju Innovation Forum i Naučno-tehnološki park Beograd, uz podršku organizacije Helath Tech Lab.