sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Zvanično otpočeo Colosseum Bootcamp 2020 – Sedam sports-tech timova predstavilo inovativna rešenja za budućnost sportske industrije

Startovao je ovogodišnji Colosseum Bootcamp!

Sports-tech startapi iz Srbije, koji će tokom programa dobiti podršku za ubrzan razvoj svojih inovativnih rešenja, održali su inicijalni sastanak sa predstavnicima najveće sports-tech organizacije iz Izraela, našim partnerima iz Colosseum Sport.

Sedam polaznika ovogodišnjeg Bootcampa-a razvijaju rešenja u oblasti gaming-a, fan engagement-a, digitalizacije i razvoja sportskih platformi, te athlete development/fitness performance. Timovi su na uvodom sastanku prezentovali svoja rešenja i biznis modele, dobili prvi feedback i zajedno sa predstavnicima Colosseum Sport i Naučno-tehnološkog parka Beograd, mapirali potrebe u skladu sa ciljevima njihovog tromesečnog i šestomesečnog razvoja.

U nastavku programa svaki od njih dobiće konkretnu ekspertsku podršku u skladu sa fazom razvoja, ciljevima i potrebama, koja se između ostalog, odnosi na: razvoj specifičnih potreba biznisa (marketing, prodaja, IP, finansije, razvoj tima), umrežavanje sa investitorima i izgradnju zajednice, pripremu za investicione fondove, povećanje vidljivosti pred ciljnom grupom i sl.

I ovogodišnji Colosseum Bootcamp okupio je izvanredne timove koji su ozbiljno posvećeni razvoju svog biznisa i unapređenju industrije sportskih tehnologija! Prijave su i dalje otvorene, pa pozivamo i sve timove koji su u ranim fazama razvoja da nam se pridruže i ubrzaju razvoj svog sports-tech rešenja. Aplikacije su dostupne na LINKU.

Colosseum Bootcamp deo je Colosseum Sports Tech Serbia programa koji Naučno-tehnološki park Beograd realizuje u saradnji sa izraelskim partnerom Colosseum Sport. Reč je o prvom programu podrške timovima i startapima u Srbiji koji razvijaju inovativna rešenja u oblasti sporta.

Zbog situacije sa Corona virusom, sve radionice i direktne konsultacije ove godine sprovodiće se online.

Više o programu na  colosseum-serbia.rs