sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

NTP na Sajmu omladinskog preduzetništva – Predstavljene prilike i programi podrške za razvoj inovativnih poslovnih ideja

Prilike za mlade u oblasti tehnološkog preduzetništva, programe podrške i kako do ideja koje menjaju svet, Naučno-tehnološki park Beograd predstavio je na danas održanom Sajamu omladinskog preduzetništva i privrednih potencijala Srbije.

Kako je glavni cilj sajma da mlade ljude iz cele Srbije informiše o prilikama za započinjanje sopstvenog poslovanja, NTP je predstavio svoje programe koji podstiču mlade na preduzetnički put, obezbeđujući im neophodna stručna znanja i veštine za razvoj biznisa.

Kao mesto susreta tehnoloških inovacija i biznisa, NTP pruža podršku kako startap timovima i kompanijama, tako i tehnološko-razvojnim kompanijama u svim fazama razvoja, a poseban program ParkUP! namenjen je studentima koji žele da zakorače u startap svet.

Na današnjem online događaju najavljen je i novi program podrške za startap timove i kompanije u ranim fazama razvoja inovativnih proizvoda i usluga, Raising Starts, koji NTP sporvodi uz podršku Vlade Švajcarske, a koji će početnicima u biznisu pružiti stručne obuke za razvoj poslovanja, mentorstvo i finansijsku podršku za ubrzan razvoj inovativnih poslovnih ideja. To je prilika za sve mlade koji imaju inovativnu ideju, a potrebna im je inicijalna podrška da je razviju, dođu do kupaca, investitora i budu spremni za proboj na svetsko tržište.