sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Podrži sports-tech startape iz Srbije pred globalnim investitorima i potencijalnim partnerima na Colosseum Sports Tech Serbia Score Day-u 18. februara na ZOOMu

Pridružite nam se na Colosseum Sports Tech Serbia Score Day-u 18. februara od 16h i upoznajte srpske startape koji oblikuju budućnost sporta!

Na događaju će se predstaviti 7 startapa iz Srbije koji razvijaju inovativna tehnhnološka rešenja za sportsku industriju: Vigour, Skor, LeanOn, ServerBytes, BallSkiller, Fenomeno, Miracle Dojo. Njihove inovacije procenjivaće ugledni investitori i eksperti sports-tech industrije: Daniel Muniz Silva – preduzetnik i investitor u YNN Ventures, Alex George – Credo Ventures, Ray Walia – CEO Launch Ventures i Juli Ferré Nadal, sports-marketing ekspert u FC Barselona.

Prijave su dostupne na LINKU.

Kao svojevrsni show-case, Score Day se organizuje u okviru Colosseum Sports Tech Serbia programa u cilju promocije sportskih tehnoloških inovacija iz Srbije i povezivanja lokalnih sports-tech startapa sa potencijalnim svetskim partnerima i investitorima.

Colosseum Sports Tech Serbia je jedinstveni program podrške startapima koji inoviraju u oblasti sporta, čiji je cilj da podstakne inovacije u sportu povezivanjem svih relevantnih igrača u industriji sportske tehnologije i pružanjem podrške sports-tech startapima u ranim fazama razvoja. Program je rezultat saradnje Naučno tehnološkog parka Beograd (NTP Beograd) i Colosseum Sport – vodeće sports-tech organizacije u Izraelu.

Timovi koji će se predstaviti:

Vigour:
Vizija tima je da postane novi standard u fitnes industriji. Vigour razvija rešenje za radikalno poboljšanje efekata fizičkog treninga sa posebnim mehanizmom koji kombinuje sistem opruga i računarsku kontrolu.

ServerBytes:
Za kompanije koje razvijaju video igrice, Server Bytes predstavlja “backend-as-a-service” platformu koja nudi sve potrebne funkcije, kao plugin-ove, poput tabela sa rezultatima, mogućnost za više igrača itd. Jedan alat za sve, bez pisanja prilagođenih pozadinskih datoteka od nule.

LeanOn:
LeanOn ima misiju da pomogne fitnes trenerima da izgrade svoj brend i tržišno se pozicioniraju. Predstavlja SaaS rešenje za fitnes industriju koje profesionalcima pruža pristup visoko prilagođenom softveru za njihovo jedinstveno pozicioniranje na tržištu.

Fenomeno:
Fenomeno demokratizuje investicije u fudbalere. Tim razvija crowd-investing platformu za mlade fudbalske igrače, u nastojanju da obezbede finansijsku podršku i omoguće svima da ulažu u profesionalni fudbal.

BallSkiller:
Tim košarkaških profesionalca sa vizijom da unaprede košarkaške veštine koristeći najsavremenije tehnologije. BallSkiller je mobilno rešenje zasnovano na AI (veštačka inteligencija) koje pruža stručno znanje i pomaže korisnicima da unaprede tehniku šuta.

MiracleDojo:
Gaming studio koji je razvio prvu karate igricu za mobilne uređaje ikada. Nakon velikog uspeha prve verzije, tim sada razvija mobilnu igru KarateDo Legends, smeštenu u svet fantazije pod uticajem autentičnog karatea. Prateći brend, najbolji karatisti u stvarnom životu su superheroji u igrici.

Skor:
Tim želi da donese novo iskustvo i digitalizuje igranje pikada. Skor razvija pametni sistem, postavljen na tabli za pikado kao dodatak, sa zadatkom da rekreativnim igračima pruži osećaj profesionalne igre i poboljša socijalizaciju.