sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

Show case sports-tech startapa iz Srbije – Inovativna rešenja predstavljena globalnim ekspertima

Svoje tehnološke inovacije u industriji sporta sinoć je na Colosseum Sports Tech Serbia Score Day-u predstavilo 6 sports-tech startapa iz Srbije, polaznici ovogodišnjeg Colosseum Bootcamp-a: LeanOn, Skor, BallSkiller, Fenomeno, Vigour, ServerBytes. Svaki od timova imao je 5 minuta za prezentaciju svog startapa, a feedback na njihov rad, biznis model i dalji razvoj dala su 4 eksperta, predstavnici investicionih fondova i sports-tech eksperata: Daniel Muniz Silva – preduzetnik i investitor u YNN Ventures,  Alex George – Credo Ventures, Ray Walia – CEO Launch Ventures i Juli Ferré Nadal, sports-marketing ekspert u FC Barselona.

Timovi su demonstrirali svoja inoavtivna rešenja od primene AI u fitnes industriji i tradicionalniom sportovima, crowd-investing platforme za fudbalere, word press rešenja u gaming-u, do novih aplikacija u fitnes industriji i rešenja u oblasti fun engagement-a koje spaja insutriju sporta i zabave unapređujući iskustva korisnika.

Ako ste propustili webinar, snimak možete pogledati na NTP Beograd YT kanalu.

Događaj je okupio ključne igrače industrije sportskih tehnologija i veliki broj entuzijasta za primenu novih tehnologija u sportu.

Timothee Deschamps, managing director u Colosseum Sport, sa kojom NTP Beograd radi na realizaciji programa Colosseum Sports Tech Serbia, predstavio je vodeće trendove u sports-tech industriji u 2021. godini, naglasivši važnost razvoja novih rešenja u “New Normal” okruženju. Na događaju je istaknut i veliki potencijal koji Srbija ima za razvoj inovacija u ovoj insutriji, uz veliki broj svetski priznatih i uspešnih sportista i mladih inženjera i kreativnih umova, kao i važnost ovakvih događaja za promociju, veću vidljivost i  umrežavanje loklanih sports-tech startapa iz Srbije sa potencijalnim svetskim partnerima i investitorima.

Colosseum Sports Tech Serbia program NTP Beograd i Colosseum Sport – vodeća sports-tech organizacija u Izraelu, sprovode drugu godinu za redom sa ciljem da podstaknu inovacije u sportu povezivanjem svih relevantnih igrača u industriji sportske tehnologije i pružanjem podrške sports-tech startapima u Srbiji u ranim fazama razvoja.