sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

My Fit World pokrenuo podcast – Korisne i zanimljive informacije iz sportske i fitness industrije

Kompanija članica iz zajednice, My Fit World, pokrenula je podcast na svom YouTube kanalu u oblasti sportske i fitness nauke i prakse. Sa mnogo zanimljivih gostiju u okviru ovog popularnog formata, razmenjivaće saznanja, iskustva, korisne i zanimljive informacije iz fitnes industrije, oblasti rekreacije, rehabilitacije, kondicije, sporta i zdrave ishrane.

Gosti prve epizode ,,Vežbanje, Zdravlje i Covid-19″ bili su poznati univerzitetski profesori sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, u oblasti biomehanike, sportske medicine i fiziologije.

My Fit World tim poziva sve da im se pridruže!

Ovaj startap razvija platformu namenjenu kako kondicionim, sportskim i personalnim fitness trenerima i fizioterapeutima, tako i samim welenss, sportskim i edukacionim centrima, sa jedne, i sportistima i rekreativcima sa druge strane. Svojim korisnicima, platforma pruža “know how” za vođenje i rast posla – trenerima i fitness centrima mogućnost da stvaraju konkretne sadržaje (od programa vežbanja do ishrane i organizacije kompletnog posla), i prodaju ih online i to na globalnom tržištu. Sa druge strane, vežbači ma gde se nalazili, imaju pristup sopstvenom programu i mogućnost da urade planirani trening, bez obzira da li je njihov trener u mogućnosti da bude fizički prisutan u datom trenutku ili ne.