Zaštita žiga u Kini i Americi? – Webinar sa advokatima sa ovih tržišta 12. maja na ZOOM-u

Želite da proširite svoje poslovanje na SAD i/ili Kinu?
Imate zaštitćen žig u Srbiji ili prepoznatljiv brend sa kojim želite da izađete na ova tržišta?

Pridružite nam se na webinar-u „Zaštita žiga u Kini i Americi“ 12. maja od 10h na ZOOM-u i saznajte koje su to specifičnosti zaštite žiga na tržištima dve najveće svetske ekonomije – da li vam je potreban advokat, da li morate prevoditi žig na drugi jezik, koliko će vas sve to koštati?

Da odgovorimo na ova i druga pitanja pomoći će nam advokati sa ovih podneblja sa više od 20+ godina iskustva u međunarodnoj zaštiti žigova:
Ling Zhao, zamenik direktora u međunarodnom odeljenju za žigove u CCPIT Patent and Trademark Law Office China, kojoj je China Trademark Association 2019. dodelila nagradu za najboljeg advokata u ovoj oblasti i
John Moetteli,  američki advokat, partner u Da Vinci Partners i nekadašnji NASA inženjer koji je više od 20 godina specijalizovan za intelektualnu svojinu.

LINK za prijave dostupan je na LINKU.

Webinar se organizuje u saradnji sa Švajcarskim institutom za intelektualnu svojinu, u okviru projekta „Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“, kojim Vlada Švajcarske podržava dalji razvoj inovacija i tehnološkog preduzetništva u Srbiji, a sprovodi Naučno-tehnološki park Beograd.

Razgovor vodi David Staerkle iz Švajcarskog Instituta za intelektualnu svojinu.