Отворене пријаве за студентски стартап камп 2022 - Закорачи у јединствену предузетничку авантуру у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Otvorene prijave za studentski startap kamp 2022 – Zakorači u jedinstvenu preduzetničku avanturu u NTP Beograd

Tražimo novu startap generaciju – otvorene su prijave za novi studentski startap kamp u Naučno-tehnološkom Beograd (NTP Beograd).

Višednevni program učenja, rada i druženja, namenjen studentima koji žele da zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startapa, biće održan od 14. do 19. jula u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

PRIJAVE SU OTVORENE DO 3. JULA  na LINKU.

Ko može da učestvuje?
Na ParkUP! mogu konkurisati studenti svih fakulteta, od 18 do 26 godina koji su otvoreni za nova znanja i iskustva, zainteresovani za svet startapa, proaktivni i zainteresovani da upoznaju nove ljude i oprobaju se u timskom radu.

Šta te očekuje?
– predavanja i interaktivne radionice o razvoju inovativnih biznisa, zasnovane na Lean startap metodologiji (fokus na definisanju problema i rešenja, profila i segmenta kupaca, konkurenciji, tržištu i biznis modelu)
– deljenje iskustva sa startap osnivačima iz NTP zajednice
– rad u timu sa kolegama studentima koji kao ti „vide daleko“
– steći ćeš nove veštine za 21. vek kroz druženje, učenje i zabavu
– najbolji tim dobiće dalju podršku za razvoj inovativne ideje.

Šta ti je potrebno da se prijaviš?
Za učešće je dovoljna otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imaju oformljen tim ili poslovnu ideju – do nje će doći kroz dinamičan rad na kampu!

Učešće na bootcamp-u je besplatno, a sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na Kampu.

Pridruži nam se – postani nova startap generacija!

Više informacija o programu pogledajte OVDE.

Studentski startap kamp organizuje se u saradnji sa Poslovno tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta Beograd (BITF) i podržan je od Vlade Švajcarske kroz projekat „Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“.