Joberty, Dresos и ZenHire се спремају за Abu Dabi - Изабрани победници локалног AIM Startup такмичења - Naučno-tehnološki park Beograd

Joberty, Dresos i ZenHire se spremaju za Abu Dabi – Izabrani pobednici lokalnog AIM Startup takmičenja

Joberty, Dresos i ZenHire su startapi su koji su na lokalnom takmičenju izborili svoje mesto na AIM 2023 do 8 do 10. maja u Abu Dabiju!

I ove godine NTP Beograd je u saradnji sa Annual Investment Meeting vodećom investicionom platformom na Bliskom Istoku, omogućio startapima iz Srbije da učešćem na ovom prstižnom skupu predstave svoje inovativne proizvode i usluge globalnim investitorima i publici, pristupe tržištu UAE, uvećaju globalnu vidljivost, uspostave nove poslovne kontakte i prikupe dodatni kapital!

Startapi iz Srbije dobili su priliku da učestvuju i u završnici globalnog AIM Startup takmičenja, s tim da je najbolje rangiran tim na lokalnom takmičenju – Joberty, obezbedio direktan plasman u finale, dok će se preostala dva startapa boriti u pitch takmičenju za kvalifikaciju u veliko finale.

Čestitamo svim prijavljenim startapima na zaista sjajnim prijavama. S obzirom na veliko interesovanje i oštru konkurenciju, i u narednom periodu radićemo na tome da obezbedimo još sličnih prilika za startape u ekosistemu.

Ove godine održava se dvanaesto po redu izdanje AIM-a, a samo prošle godine ovaj globalni skup okupio je predstavnike iz 174 zemlje, više od 400 izlagača i skoro 12.000 posetilaca.