Нова прилика за sports-tech стартапе: Враћају се Colosseum Sport Demo Days - Naučno-tehnološki park Beograd

Nova prilika za sports-tech startape: Vraćaju se Colosseum Sport Demo Days

Colosseum Sport Demo Days su ponovo tu!

Naš izraelski partner Colosseum Sport organizuje novu seriju Demo dana kao svojevrsni show-case startapa koji oblikuju budućnost sporta!

Zahvaljujući ekskluzivnom partnerstvu NTP Beograd i jedne od vodećih globalnih sports-tech organizacija, startapi iz 9 zemalja našeg regiona (Srbija, Hrvatska, Slovenija, S.Makedonija, Bugarska, Rumunija, Crna Gora, Grčka i Bosna i Hercegovina) imaće priliku da obezbede WILD CARD za učešće na svakom od 5 Demo dana u 5 oblasti: (1) Smart Venues & Event Management, (2) Fitness Tech,  (3) Athlete Development, (4) Digital Assets, media and & Broadcasting i (5) Fan Engagement.

Sports-tech startapi koji budu odabrani za učešće na Colosseum Sport Demo Days, imaće sjajnu priliku da se predstave pred globalnom publikom i investitorima, dobiju značajan feedback i ostvare potencijalna nova partnerstva, klijente i kontakte sa nekim od vodećih svetskih lidera u sports-tech industriji kroz mrežu Colosseum Sport!

Demo dani će biti organizovani u maju, junu, julu, septembru i oktobru.

Startapi iz regiona moći će da se prijave kroz dva poziva koja ćemo objaviti u narednom periodu. Prvi poziv obuhvatiće prijave za Smart Venues & Event Management, Fitness Tech, Athlete Development vertikale, a drugi za preostale dve.

Coming soon…

Više o Colosseum Sport Demo Days, na www.colosseumsport.com. 

Za više informacija pišite na bojan.milenkovic@ntpark.rs.