НТП Београд са компанијама чланицама на Међународном сајму технике и техничких достигнућа - Naučno-tehnološki park Beograd

NTP Beograd sa kompanijama članicama na Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća

Svratite na 65. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća do petka i upoznajte se sa inovacijama nekih od kompanija članica NTP Beograd, kao i našim uslugama i programima podrške startapima i rastućim tehnološkim kompanijama.

Od 16. do 19. maja na sajmu ćete moći bliže da upoznate: Soter Rover multifunkcionalni robotski uređaj za poljoprivredu, charge&GO digitalnu platformu za električno punjenje vozila, Atfield technologies – Winessense sistem za vinogradare, SDA engineering sistem za eliminaciju oštećenja u zidovima prilikom zemljotresa, KardioPal dijagnostički uređaj za rano otkrivanje srčanog udara, Inclusio IoT sistem za lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti na javnim mestim osobama sa invaliditetom, UrbiGo pametne baštice.

Upoznćemo vas i sa našim programima podrške startapima i rastućim tehnološkim kompanijama.

Kompanije su drugog dana sajma imale priliku i da se suretnu i predstave privrednoj delegaciji iz UAE, među kojima su i predstavnici grada Dubaija, a svoje proizvode i usluge na otvaranju prikazale su i ministarki nauke tehnološkog razvoja i inovacija Jeleni Begović, ministarki zdravlja Danica Grujičić, ministru informisanja i telekomunikacija Mihailu Jovanović, kao i ministru za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Željku Budimiru.

Nastup NTP Beograd i kompanija članica omogućen je pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija.

Vidimo se!