Нових 60 студената на студентском стартап кампу у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Нових 60 студената на студентском стартап кампу у НТП Београд

Започели смо још једну стартап стартап авантуру за студенте и отворили врата за 60 нових академаца који ће о основама технолошког предузетништва учити на ParkUP! студентском стартап кампу од 13-18. јула у Научно-технолошком парку Београд!

Студенти ће у мултидисциплинарним тимовима током кампа интензивно радити на развоју иновативне идеје, симулирајући развој једног стартапа и учећи о основама развоја иновативних бизниса, а своје идеје, до којих су дошли на кампу, представиће последњег дана.

Радионице на ParkUP! -у базиране су на Lean стартап методологији. Стартапи ће радити на развоју предузетничких, лидерских и тимских вештина. Своја искуства и знање са њима ће поделити и стартап оснивачи и експерти из различитих области развоја пословања, а свет стартапа упознаће и на занимљив начин кроз едукативне игрице, дружење и забаву.

Студентски стартап камп ParkUP! Научно-технолошки парк Београд организује у сарадњи са Пословно технолошким инкубатором техничких факултета Београд (БИТФ) уз подршку Владе Швајцарске кроз пројекат “Технопарк Србија 2 – Подстицање извоза кроз развој технолошких паркова”.

Партнер на кампу је и Центар за развој каријере УБ, у сарадњи с акојим ће у завршници кампа бити организована Каријерно ћаскање током којег ће студенти имати прилику да упознају неке од кампанија чланица НТП Београд и разговарају о приликама за праксу, запослење или заједнички рад на иновативним пројектима. Каријерно ћаскање отворено је за све студенте.