Нових 60 студената на студентском стартап кампу у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Novih 60 studenata na studentskom startap kampu u NTP Beograd

Započeli smo još jednu startap startap avanturu za studente i otvorili vrata za 60 novih akademaca koji će o osnovama tehnološkog preduzetništva učiti na ParkUP! studentskom startap kampu od 13-18. jula u Naučno-tehnološkom parku Beograd!

Studenti će u multidisciplinarnim timovima tokom kampa intenzivno raditi na razvoju inovativne ideje, simulirajući razvoj jednog startapa i učeći o osnovama razvoja inovativnih biznisa, a svoje ideje, do kojih su došli na kampu, predstaviće poslednjeg dana.

Radionice na ParkUP! -u bazirane su na Lean startap metodologiji. Startapi će raditi na razvoju preduzetničkih, liderskih i timskih veština. Svoja iskustva i znanje sa njima će podeliti i startap osnivači i eksperti iz različitih oblasti razvoja poslovanja, a svet startapa upoznaće i na zanimljiv način kroz edukativne igrice, druženje i zabavu.

Studentski startap kamp ParkUP! Naučno-tehnološki park Beograd organizuje u saradnji sa Poslovno tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta Beograd (BITF) uz podršku Vlade Švajcarske kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”.

Partner na kampu je i Centar za razvoj karijere UB, u saradnji s akojim će u završnici kampa biti organizovana Karijerno ćaskanje tokom kojeg će studenti imati priliku da upoznaju neke od kampanija članica NTP Beograd i razgovaraju o prilikama za praksu, zaposlenje ili zajednički rad na inovativnim projektima. Karijerno ćaskanje otvoreno je za sve studente.