Сазнај све о пријави на Raising Starts - Придружи нам се на meetup-у 26. септембра у НТП Београд - Naučno-tehnološki park Beograd

Saznaj sve o prijavi na Raising Starts – Pridruži nam se na meetup-u 26. septembra u NTP Beograd

Saznaj sve o prijavi na Raising Starts program i kako da obezbediš do 20.000CHF bespovratno (no equity) za ubrzan razvoj startapa, uz stručne obuke i podršku iskusnih međunarodnih mentora koji će usmeriti i pratiti tvoj razvoj!

Pridruži nam se 26. septembra od 17h na Raising Starts meetup-u u Naučno-tehnološkom parku Beograd!
Približićemo ti sve o novom pozivu na Raising Starts program  i odgovoriti na sva pitanja i dileme koje imaš.

Svoje iskustvo učešća na programu i kako su im rad sa mentorima i znanja koja su stekli pomogli u razvoju MVP-ja, pristupu tržištu, novim konekcijama i definisanju poslovnog modela, podeliće predstavnici podržanih startapa kroz prethodne cikluse: RalhpAI i Smartsy.

Prijave za učešće na meetup-u su obavezne na LINKU.

Raising Starts je prvi pre-seed akcelerator u Srbiji koji startap timovima i kompanijama donosi podršku onda kada im je najpotrebnija – u najranijim fazama razvoja inovativnih proizvoda i usluga.

Vreme je za tvoju startap priču – pridruži nam se!

Prijave na novi, četvrti poziv za Raising Starts otvorene su do 11. oktobra u podne. Više infomacija i link za prijave nalaze se OVDE.

Program Raising Starts sprovodi Naučno-tehnološki park Beograd, u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš i Naučno-tehnološkim parkom Čačak, uz podršku Vlade Švajcarske.