2023 recap & 2024 resolutions: Владимир Божовић, кооснивач ZenHire - Naučno-tehnološki park Beograd

2023 recap & 2024 resolutions: Vladimir Božović, koosnivač ZenHire

Pitali smo neke od osnivača iz zajednice po čemu će pamtiti 2023. godinu i koje su novogodišnje rezolucije ispisali za 2024.

Vladimir Božović, koosnivač startapa ZenHire godinu za nama pamtiće po velikom pomaku i dobrom feedback-u koji je ZenHire priča dobila na internacionalnom nivou. U godini za nama podigli su i investiciju, a ozbiljne planove u skaliranju biznisa imaju za 2024.

Po čemu ćeš pamtiti 2023?

– Po uzbudljivim putovanjima, od odlaska u Abu Dabi na AIM takmičenje preko NTP Beograd, učešća u Katapult programu i odlaska u Njujork i Manilu kao rezultat dugogodišnje rada, rasta i razvoja, i konačne kulminacije priče koja je dobila lep oblik koji je prijemčljiv i za inostrana tržišta. Tako da ću je pamtiti po velikom pomaku, konsolidaciji ZenHire priče, putovanjima i dobrom feedbacku-u koji je ova priča dobila na internacionalnom nivou.

Najznačajniji događaj za ZenHire u 2023, i šta priželjkujete od naredne godine?

– Za nas sigurno činjenica da smo uspeli da prikupimo investiciju i da nam je to dozvolilo da svi ljudi koji su krucijalni pređu na full time i da konačno lansirano naš kompleksan, izazovan proizvod i krenemo da prodajemo. Imamo i prvog klijenta koji počinje da koristi aplikaciju!

U susret 2024. koja je tvoja najznačajnija novogodišnja rezolucija?

– Da ZenHire biznis napravimo skalabilnim i autonomnim tako da on može da postoji i sve se izvršava strimovano, i bez mog prevelikog učešća. Ova godina je bila posvećena rastu, radu na kreiranju sistema, skalabilnosti i procesa, tako da u predstojećoj firma može da se razvija i raste autonomno, bez da svaka stvar zavisi od mene kao osnivača.

Novogodišnja poruka kompanijama iz NTP zajednice?

– Mi smo od jednog inovativnog startapa Inclusio videli da su uveli jedan novi korporativni benefit, zvan grejanje, tako da smo odlučili da primenimo isti pristup i kod nas, i toplo bih svima preporučio taj benefit sa akcentom na reč – toplo.