2023 recap & 2024 resolutions: Владимир Божовић, кооснивач ZenHire - Naučno-tehnološki park Beograd

2023 recap & 2024 resolutions: Владимир Божовић, кооснивач ZenHire

Питали смо неке од оснивача из заједнице по чему ће памтити 2023. годину и које су новогодишње резолуције исписали за 2024.

Владимир Божовић, кооснивач стартапа ZenHire годину за нама памтиће по великом помаку и добром feedback-у који је ZenHire прича добила на интернационалном нивоу. У години за нама подигли су и инвестицију, а озбиљне планове у скалирању бизниса имају за 2024.

По чему ћеш памтити 2023?

– По узбудљивим путовањима, од одласка у Абу Даби на AIM такмичење преко НТП Београд, учешћа у Катапулт програму и одласка у Њујорк и Манилу као резултат дугогодишње рада, раста и развоја, и коначне кулминације приче која је добила леп облик који је пријемчљив и за инострана тржишта. Тако да ћу је памтити по великом помаку, консолидацији ZenHire приче, путовањима и добром feedbacku-у који је ова прича добила на интернационалном нивоу.

Најзначајнији догађај за ZenHire у 2023, и шта прижељкујете од наредне године?

– За нас сигурно чињеница да смо успели да прикупимо инвестицију и да нам је то дозволило да сви људи који су круцијални пређу на full time и да коначно лансирано наш комплексан, изазован производ и кренемо да продајемо. Имамо и првог клијента који почиње да користи апликацију!

У сусрет 2024. која је твоја најзначајнија новогодишња резолуција?

– Да ZenHire бизнис направимо скалабилним и аутономним тако да он може да постоји и све се извршава стримовано, и без мог превеликог учешћа. Ова година је била посвећена расту, раду на креирању система, скалабилности и процеса, тако да у предстојећој фирма може да се развија и расте аутономно, без да свака ствар зависи од мене као оснивача.

Новогодишња порука компанијама из НТП заједнице?

– Ми смо од једног иновативног стартапа Inclusio видели да су увели један нови корпоративни бенефит, зван грејање, тако да смо одлучили да применимо исти приступ и код нас, и топло бих свима препоручио тај бенефит са акцентом на реч – топло.