Cropt, B2Bee, farmit и SMARTSY стартапи су који у мају ове године иду на мисију откривања француског тржишта - Naučno-tehnološki park Beograd

Cropt, B2Bee, farmit i SMARTSY startapi su koji u maju ove godine idu na misiju otkrivanja francuskog tržišta

Cropt, B2Bee, farmit i SMARTSY startapi su koji u maju ove godine idu na misiju otkrivanja francuskog tržišta!

Oni su na današnjem pitch- u u okviru Francusko-srpskog inovacionog foruma prema odluci stručnog žirija ocenjeni kao najbolji među 11 startapa, koji su se borili za svoje mesto u ovoj startap misiji.
Čestitke i preostalim startapima na sjajnim pitch-evima: Appcraft AI, Blinking , DokTok, Digitallearher, loop, Seif.ai, TAU Commerce.

Hvala i sjajnom žiriju na podršci i nimalo lakom zadatku da u veoma oštroj konkurenicji odabere 4 pobednička startapa: Clara Petitfils (francusko Ministarstvo Evrope i spoljnih poslova), Nicolas Rabrenovic (La French Tech Belgrade), Slobodan Žepinić (CFO NOVELIC), Eric Feunteun (COO Software Republique) i Mariana Tsymbrovska (DG incubator Grenoble University).

Topkm studijske posete startapi će imati priliku da otkriju francuski inovacioni ekosistem, mogućnosti ulaganja i moguća partnerstva, uključujući: učešće na VivaTech (maj 2024, Pariz), jednoj od najvažnijih konferencija u Evropi za predstavljanje inovacija i startapa, priliku da organizuju sastanke sa investitorima, VC fondovima i/ili potencijalnim partnerima i umreže se i steknu nove konekcije i potencijalna međunarodna.

Mission France, misiju otkrivanja francuskog tržišta za startape iz Srbije,  Naučno-tehnološki park Beograd realizovao je u saradnji sa Ambasadom Francuske u Beogradu, u partnerstvu sa BPI France, La French Tech Belgrade, uz podršku Vlade Švajcarske kroz projekat „Tehnopark Srbija 2- Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“.