IMAGINE IF!

Придружите се глобалном IMAGINE IF! такмичењу – програму намењеном технолошким стартапима који својим иновацијама трансформишу будућности здравства и животне средине.

IMAGINE IF! Србија део је водећег глобалног IMAGINE IF! такмичења. Пред-акцелераторски програм стартапима у раној фази развоја пружа могућност да свој иновативни бизнис подигну на следећи ниво кроз менторство, радионице, потенцијал за обезбеђивање капитала и приступ светској мрежи иноватора у овој области преко платформе Innovation Forum.

Локално такмичење и програм завршава се избором локалног победника, који представља Србију на глобалном такмичењу уз прилику  да своје иновативно решење представи инвеститорима и представницима индустрије из целог света.

Процес програма

1

Отварање позива

2

Избор топ 10 финалиста и почетак локалног програма

3

Локално финале

4

Глобално финале

Придружите се глобалној заједници водећих предузетника у здравству и будите део мреже која окупља светски познате универзитете попут Cambridge-a, Oxford-a, Harvard-a, Imperial College-а  у Лондону и многих других. Мрежа Innovation Forum-a окупља 19 земаља широм света и више од 10.000 професионалаца. IMAGINE IF! је препознат и од стране водећих компанија индустрије на глобалном нивоу: Roche, AstraZeneca, Pfizer, Johnson & Johnson, IBM, Stanford business и других.