sren Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951
Kompanije koje su nam ukazale poverenje

Najnovije kompanije

  • Kompanije 5
  • Kompanije 4
  • Kompanije 3
  • Kompanije 2
  • Kompanije 1
  • Kompanije

Zainteresovani ste da postanete deo NTP-a?

Kontaktirajte nas, i obezbedite sebi mesto u NTP ekosistemu!
IT
Biomedicina
Zaštita životne sredine
Energetska efikasnost
Poljoprivreda i hrana
Robotika
Ostalo
011 Lab

011 Lab je kompanija posvećena razvoju inovativnih proizvoda i sistema u oblasti visokih tehnologija. Specijalizovani ekspertski tim nudi usluge:

  •  vođenja projekata u bilo kojoj fazi ili aspektu klijentovog projekta, uključujući sistemsku analizu, definisanje zahteva, planiranje, dizajn, implementaciju, testiranje, verifikaciju, proizvodnju, instalaciju i održavanje
  • razvoja novih proizvoda i rešenja u oblasti: elektro-optičkih sistema, dizajna hardvera i softvera, elektronskih i ugrađenih proizvoda i sistema, razvoja algoritama za obradu signala i slike, razvoja sistema za obradu slike i video sadržaja.

Website

012 Lab

Kompanija 012 Lab d.o.o. je zvanično imenovana i ovlašćena kao Sertifikovani Distributer kompanije SpakFun Electronics, najvećeg svetskog proizvođača “uradi sam” elektronike i open source hardvera. Zahvaljujući tome imaju mogućnost da ponudimo brzu i povoljnu nabavku širokog asortimana proizvoda – “uradi sam” elektronike, razvojnih kompleta, elektronskih komponenti i najaktuelnijih razvojnih alata po najpovoljnijim cenama, a korisnicima sa specifičnim zahtevima pružaju i uslugu projektovanja namenskih proizvoda.


3F-Fit Fabricando Faber

3F-Fit Fabricando Faber je startap kompanija koja razvija proizvode za pomoć ljudima sa motornim
hendikepom. U timu rade vrhunski stručnjaci iz oblasti rehabilitacionog inženjerstva, elektronike i
automatike koji veruju da razvojem proizvoda kvalitente i jednostavne primene mogu da pomognu
ljudima sa posebnim potrebama, ali i sportistima i ostalim pojedincima, da unaprede svoje motorne
veštine na način koji motiviše i inspiriše.

Website

Airpop

Razvija proizvodnju kompletne tehnologije za proizvodnju ambalaže od stiropora (pred ekspander, instalacija, silosi, mašina za proizvodnju sa integriranim sistemom za proveru proizvoda i pakovanja. Razvili su energetski efikasnu mašinu koja smannjuje cenu koštanja proizvoda za 30%.


Beocraft Software

BeoCraft Software je  IT kompanija, koja se bavi razvojem inovativnih softverskih rešenja. Proizvod SocialSpacers (https://socialspacers.com ) je web platforma koja omogućava da brzo i lako, bez tehničkih veština, kreirate brendirana i personalizovana Facebook takmičenja u okviru vaše Facebook strane ili web stranice.

Website Facebook Twitter Linkedin

Analytica one

Analytica one pomaže organizacijama da identifikuju talente i optimizuju proces zapošljavanja. Multidisciplinarni tim psihologa, Data Scientista i IT stručnjaka kreirao je platformu OneAssessment koja objedinjuje alate za privlačenje talenata, upravljanje procesom selekcije i procenu licčnosti i sposobnosti.

Website

UrbiGo

UrbiGo izrađuje pametne vertikalne bašte koje omogućavaju stanovnicima gradova da tokom cele godine gaje biljke ili začine u svom stanu. Kada instaliraju UrbiGo pametnu baštu na zid, korisnici se povezuju sa njom putem mobilne aplikacije, koja omogućava praćenje napredka svake biljke a takođe i povezivanje sa ostalim korisnicima na mreži, razmenu iskustva, slika i recepata.

Facebook Twitter

B2Bee

Tim posvećen izradi poslovnih Cloud baziranih SAAS sistema. Nude rešenja za probleme veleprodaje, organizaciju i automatizaciju veleprodaje kroz sistematsko B2B ecomerce rešenje i pouzdanu vezu sa ERP-om. Razvijaju WEB aplikaciju povezanu sa ERP sistemom klijenta, dostupni na bilo kom mestu i na bilo kom mobilnom i desktop uređaju.


Hunch

Hunch je ad-tech SaaS za automatizaciju oglašavanja na Facebooku, Instagramu, Twitteru, AdWordsu i LinkedInu, koja kompanijama pruža mogućnost oglašavanja prema korisnicima uz dostavljanje optimizovanih i personalizovanih oglasa.
Hunch je podržan od strane Grada Beograda kroz Javni poziv za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.

Website Facebook Twitter Linkedin

Atoms and Bits d.o.o.

Atoms and BIts razvija inovativna rešenja u oblasti IoT. Fokus kompanije su kompleksni sistemi koji imaju potrebu za upravljanjem resursima koji su prostorno razuđeni (gradske uprave, poljoprivredna gazdinstva, organizacije za upravljanje putevima, rečnim tokovima i šumama, vodovodi, toplane, naftne kompanije…) i kojima nudi senzorsku infrastrukturu za prikupljanje podataka, mehanizme za prenos i skladištenje podataka na jedinstvenoj platformi i izradu analitičkih modela za preventivno upravljanje.

Website

Sharebo

Byteout software (Sharebo) je kao prvi samostalni proizvod lansirao iOS alarm aplikaciju. Alarmu su
dodali tradicionalno omiljene igrice koje je potrebno preći kao prvu aktivnost ujutru. Kako se igrica
odvija alarm postaje sve manje bučan i nepohodno je da se pobedi kako bi se alarm u potpunosti
isključio. Posebno je namenjen osobama koje se teško bude ujutru. Trenutno razvijaju aplikaciju Office
Byte namenjenu za lako organizovanje dostave hrane kompanijama.

Website

Easy tech

Mladi startap koji razvija pametnu rukavicu za slabovide I slepe osobe. Rukavica funkcioniše po principu navođenja sličnom belom štapu, menja ga i dopunjuje. Primarni „posao” uređaja je da pomogne slepima i slabovidima da se u realnom svetu lakše snalaze i dobijaju informacije. Rukavica pomoću određenih tehnologija na osnovu trenutnog izraza lica tumači emocije i procenjuje njihov intenzitet. Naravno, tu informaciju treba kombinovati sa onim što korisnik čuje i tako doći do konačnog zaključka.


Swiftty

Swiffty razvija prvu cloud responsive platformu za konverziju PSD u HTML 5 i CSS 3, koja pomaže web dizajnerma i programerima da u roku od nekoliko sekundi konvertuju dizajn u HTML elemente i na taj način uštede i do 8 sati posla po konvertovanom fajlu.


Futuring

Futuring izrađuje 3D sajtove.
3D sajtovi se baziraju na 360 tehnologiji, sa informativnim tačkama interesovanja, virtuelnim vodičima da odgovore na sva posetiočeva pitanja i interaktivnim sadržajem da prikažu galerije, mape, itd. Zahvaljujući ovim interaktivnostima, Futuring sajtovi zadržavaju posetioce preko 3 puta duže nego tradicionalni sajtovi.

Website Facebook

digital worx

Digital worx razvija IoT rešenja, pre svega u industriji. Kompanija je razvila Gemba Walk- proizvod koji digitalizuje i poboljšava preventivno održavanje u industrijskim pogonima.
Digital worx je podržan od strane Grada Beograda u okviru Javnog poziva za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.

Website Facebook Linkedin

Aquana Europe

Aquana razvija softverska rešenja za upravljanje energijom, za mobilne telefone i IoT uređaje.


Aurum IT Solutions

Aurum IT Solutions razvija dva proizvoda: CBS (Complete Business Solution) i TCM (Total Cost Management). CBS omogućava kompanijama svih veličina da prate prodaju, projekte i troškove tokom celog životnog ciklusa prodaje i projekta. TCM je rešenje koje omogućava praćenje troškova telefonije. On objedinjuje skupljanje CDR zapisa sa telefonskih centrala, uz mogućnost izveštavanja/pregleda, i uvoza troškova mobilne telefonije.

Website

Tehnokratija

Tehnokratija razvija aplikaciju „virtuelnu skupštinu stanara“ koja omogućava bolju organizaciju zgrade i doprinosi efikasnosti upravljanja zgradama, kao i uštedi vremena i resursa


NTL SHIP DESIGN

NTL SHIP DESIGN razvija rešenja i pruža usluga projektovanja i savetovanja iz domena brodogradnje.


FinTech Solutions CEE

FinTech Solutions CEE d.o.o. je fintech startap koji razvija LeanPay- integrisanu platformu koja korisnicima omogućava onlajn plaćanja prema individualno skrojenim finansijskim rešenjima.

Website

MM Studio Labs

Na osnovu globalnog trenda da se običnim fizičkim licima omogući dostupno plasiranje sa njihovim posebnim znanjima i veštinama na jednoj platformi, vidi se veliki pocetincijal i na nasem trzistu u Srbiji.
Startap MM Studio labs kreira platformu na kojoj se korisnici registruju sa posebnim veštinama i znanjima koje mogu za određene naknade da dele sa svima koji to žele. Ova platforma ima visok potencijal u promovisanju zanatskih veština tursitima koji posećuju našu zemlju a takođe i otvara mogućnost razvoja različitih tradicionalnih i zanatskih umeća svima koji su za to zainteresovani.


ANT Energy Consulting

Ant Energy Consulting razvija integrisana tehnička, organizaciona, finansijska i informaciona rešenja u oblasti energetske efikasnosti i energetike i nudi usluge uštede energije i proizvodnje električne i toplotne energije iz obnovljivih izvora. Kompanija omogućava klijentima da bez investicija, ili uz minimalne investicije realizuju projekte iz oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti.


Neopix

Neopix je kompanija orijentisana na dizajn, koja stvara interaktivna iskustva novih medija. Specijalizovani su za promovisanje niša i luksuznih brendova, proizvoda i usluga. Neopix nudi brendiranje, dizajn i razvoj usluga sa bazom klijenata u rasponu od početnika u biznisu do uspostavljenih organizacija.

Website

Noix

Se bavi izgradnjom automatskih samostalnih i samohodnih plovila za civilnu upotrebu i specijalne namene. Jedinstvenost se ogleda u tome što je cilj razvoj plovila, koja će se koristiti za komercijalne i civilne potrebe kao što su automatizovan komercijalni prevoz robe i tereta, prevoz opasnih materija, kao i za specijalne namene (autonomna vatrogasna plovila, brodovi-laboratorije, i tome slično). Svega nekoliko zemalja proizvodi autonomna plovila, i to isključivo za vojne potrebe, čije su cene proizvodnje i održavanja takve da isključuju upotrebu u komercijalne i civilne svrhe.


Dotas

DOTAS razvija pametni pešački prelaz– Zebright. Zebright je sistem čija je svrha povećanje bezbednosti pešaka prilikom prelaska ulice na loše osvetljenim pešačkim prelazima/deonicama. Funkcioniše tako što detektuje pešaka, aktivira osvetljenje, i samim tim i obaveštava vozača o prisustvu pešaka na pešačkom prelazu.


Cloud’n’Car

Cloud’n’Car je cloud platforma je namenjena kompanijama čija je primarna delatnost pružanje usluga servisiranja vozila, prodaje rezervnih delova, rentiranje automobila, kao i usluge tehničkog pregleda i registracije koja automatizacijom poslovnih procesa skraćuje se vreme za obavljanje važnih zadataka, a svi neophodni podaci obezbeđeni su u realnom vremenu

Website Facebook Twitter Linkedin

MedicBooker

MedicBooker je online platforma kreirana u svrhu medicinskog i zdravstvenog turizma. MedicBooker platforma automatizuje proces zakazivanja, realizacije i osiguranja, čime odabrano medicinsko – turističko putovanje svodi na par jednostavnih koraka.

Website Facebook Twitter

Navitas Labs

Navitas labs razvija analizator elektromotornih pogona-sistem za merenje I akviziciju podataka u cilju
monitoring stanja nadzora rada, dijagnostiku I predikciju nepravilnih stanja industrijskih pogona
pokretanih od strane elektromotora.

Website

Product Hive

Produst Hive razvija inovativne usluge koje pomažu startap kompanijama da definišu i izgrade svoje proizvode.

Website

SciEd Technologies

SciEd Technologies d.o.o. razvija inovativno rešenje u pogledu karijerno usavršavanje studenata i mladih kroz specijalizovane programe treninga, u cilju prevazilaženja jaza koji postoji na domaćem tržištu između velike nezaposlenosti mladih i kompanija koje ne uspevaju da pronađu dovoljno kvalifikovan kadar za svoje potrebe.


Teodesk

Teodesk je klijentima razvio poslovni softver zasnovan na cloud-u, koji je namenjen za timsku kolaboraciju, upravljanje poslovnim procesima, projektima i zaposlenima. Malim i srednjim preduzećima, kao i velikim kompanijama, sada je omogućeno da preko jedinstvenog softverskog sistema jednostavno upravljaju i kontrolišu sve svoje poslovne aktivnosti.

Website Facebook Twitter Linkedin

Smart Research

Smart Research razvija SmartBlot – mašinu za automatsko tretiranje western blot membrana. Uz pomoć SmartBlot uređaja, ceo proces tretiranja membrane postaje automatizovan, a procene razvojnog tima iz kompanije Smart Research su da se korišćenjem SmartBlota uređaja može uštedeti oko dva sata laboratorijskog rada uz iste ili bolje rezultate od onih koji su dobijeni ručnim tretiranjem membrane.
Smart Research je podržan od strane Grada Beograda u okviru Javnog poziva za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.


Pirate art

Pirate art je startap koji se bavi proizvodnjom estetskih obloga namenjenih osobama sa invaliditetom, putem tehnologije 3D štampe.Obloge se izradjuju po merama i željama kupca tako da je svaki proizvod unikatan i prilagodjen potrebama

Website Facebook

URB

MarriageIn je dejting platforma čiji je cilj da pomogne pronalaženje partnera za ozbiljnu vezu i brak, korišćenjem pametno osmišljenog sistema pretrage profila, koji sadrže fotografije i sve relevantne informacije, uključujući i lične stavove i pogled na svet, koje bi mogle zanimati potencijalnog partnera u pronalaženju kompatibilne osobe. Sajt je usmeren na zreliju i stariju populaciju, kao i na obrazovane osobe i profesionalce.

Website

Rent a dent

Rent a dent je intenet platforma koja omogućava inostranim pacijentima da u par koraka odaberu odgovarajućeg stomatologa, po znatno nižoj ceni u odnosu na njihovu matičnu zemlju. Fokus je na dokazanim stomatološkim ekspertima, direktnoj komunikaciji sa stomatologom i određivanjem kompletnog plana lečenja.

Website

Digitmoly

Startap koji razvija projekat izrade audio-vizuelnog aplikativnog programa iPathways, koji je osmišljen tako da predstavlja e-vodič za treking, planinarske i off-road biciklističke staze na teritoriji Republike Srbije forsirajući njihov potencijal kao lekovitih ruta tj. Staza zdravlja i kulturno-istorijskih staza. Program je kreiran za tzv. smart uređaje.


Mainflux

Mainflux je razvio Mainflux- open source iOT platformu koja ima više funkcija. Reč je o cloud platformi
koja predstavlja sponu između korisničkih aplikacija i aktuatora i mikrokontrolera koji se postavljaju na
uređaje ili fizičko okruženje. Funkcija platforme je čuvanje podataka koji dolaze od “pametnih
predmeta”, njihova obrada i komunikacija sa aplikacijama, kao i za kreiranje novih Internet of Things
aplikacija, koje se oslanjanju na mogućnost komunikacije sa povezanim “pametnim predmetima”.

Website Facebook Linkedin

Smart Locks

Smart Locks doo je startap koji se prvenstveno bavi razvojem online servisa i elektronskih komponenti sposobnih za komunikaciju putem interneta .U osnovi razvoj IoT su primarna delatnost kompanije. Kontrola pristupa nekretninama (poslovnim objektima, apartmanima, sobama itd) u svakom trenutku, sa bilo kog mesta. Preko online platforme odobrava se ulaz, definiše vreme boravka i uvid u istoriju pristupa objektu u realnom vremenu. Ulaz se odobrava i kontroliše preko pristupnih kodova koji se preko platforme dodeljuju korisnicima objekta. Na ovaj način eliminiše se klasična upotreba ključeva i potreba za osobama zaduženim za kontrolu ulaska u objekat ili prijem gostiju.

Website Facebook

Body Range

Body Range je razvio jedinstvenu trenažnu opremu, koja je jednostavna za korišćenje, nelomljiva i laka za transport. Oprema je kreirana na osnovu dugog iskustva u radu sa vrhunskim međunarodnim sportistima i prema najvišim standardima trenerske struke, uz praćenje savremenih tendencija u profesionalnom ekipnom i individualnom treningu. Njena sveobuhvatnost omogućava obavljanje više različitih vrsta treninga, i zbog svojih izuzetnih specifičnosti i originalnosti, prijavljena je za dobijanje međunarodnog patenta.

Website Facebook Twitter

Honorarci

Honorarci.rs su prva internet baza honorarnih radnika u Srbiji koja omogućava ljudima koji žele dodatno da zarade i da sami oglašavaju sebe i svoje usluge da to učine na najjednostavniji i najefikasniji način i tako se približe potencijalnim poslodavcima kojima trebaju njihove usluge.

Website Facebook Twitter

Logik Bgrd

Logik Bgrd razvija Logic Mobi- poslovni softver koji objedinjuje mobilnu aplikaciju komercijalista na terenu i mobilnu aplikaciju za rad u magacinima, dok je mobilna aplikacija za menadžment i izveštavanje u fazi razvoja. Logic Mobi je aplikacija za uspešno savremeno poslovanje koja omogućava da na jednostavan način i u ekspresnom roku rukovodioci dobiju sve potrebne informacije, i to čak iako su prostorno udaljeni.

Website

Zumoko d.o.o.

Zumoko Tim ima preko 7 godina iskustva u oblasti tehnologija: proširene stvarnosti – AR (Augmented Reality), virtualne realnosti – VR (Virtual Reality) i pomešane realnosti- MR (Mixed Reality). Zumoko se bavi razvojem inovativnih softverskih rešenja u ovim oblastima za sve hardverske platforme, uključujući mobilne uređaje i “pametne naočare”. Zumoko je firma koja je među prvima razvila 3D softver za lokalizaciju objekata u realnom prostoru baziran na CAD data za Microsoft® HoloLens™ – Zumoko CAD DT (CAD Model Detection and Tracking).

Website Facebook Linkedin

011 Lab

011 Lab je kompanija posvećena razvoju inovativnih proizvoda i sistema u oblasti visokih tehnologija. Specijalizovani ekspertski tim nudi usluge:

  •  vođenja projekata u bilo kojoj fazi ili aspektu klijentovog projekta, uključujući sistemsku analizu, definisanje zahteva, planiranje, dizajn, implementaciju, testiranje, verifikaciju, proizvodnju, instalaciju i održavanje
  • razvoja novih proizvoda i rešenja u oblasti: elektro-optičkih sistema, dizajna hardvera i softvera, elektronskih i ugrađenih proizvoda i sistema, razvoja algoritama za obradu signala i slike, razvoja sistema za obradu slike i video sadržaja.

Website

012 Lab

Kompanija 012 Lab d.o.o. je zvanično imenovana i ovlašćena kao Sertifikovani Distributer kompanije SpakFun Electronics, najvećeg svetskog proizvođača “uradi sam” elektronike i open source hardvera. Zahvaljujući tome imaju mogućnost da ponudimo brzu i povoljnu nabavku širokog asortimana proizvoda – “uradi sam” elektronike, razvojnih kompleta, elektronskih komponenti i najaktuelnijih razvojnih alata po najpovoljnijim cenama, a korisnicima sa specifičnim zahtevima pružaju i uslugu projektovanja namenskih proizvoda.


Airpop

Razvija proizvodnju kompletne tehnologije za proizvodnju ambalaže od stiropora (pred ekspander, instalacija, silosi, mašina za proizvodnju sa integriranim sistemom za proveru proizvoda i pakovanja. Razvili su energetski efikasnu mašinu koja smannjuje cenu koštanja proizvoda za 30%.


Beocraft Software

BeoCraft Software je  IT kompanija, koja se bavi razvojem inovativnih softverskih rešenja. Proizvod SocialSpacers (https://socialspacers.com ) je web platforma koja omogućava da brzo i lako, bez tehničkih veština, kreirate brendirana i personalizovana Facebook takmičenja u okviru vaše Facebook strane ili web stranice.

Website Facebook Twitter Linkedin

Analytica one

Analytica one pomaže organizacijama da identifikuju talente i optimizuju proces zapošljavanja. Multidisciplinarni tim psihologa, Data Scientista i IT stručnjaka kreirao je platformu OneAssessment koja objedinjuje alate za privlačenje talenata, upravljanje procesom selekcije i procenu licčnosti i sposobnosti.

Website

UrbiGo

UrbiGo izrađuje pametne vertikalne bašte koje omogućavaju stanovnicima gradova da tokom cele godine gaje biljke ili začine u svom stanu. Kada instaliraju UrbiGo pametnu baštu na zid, korisnici se povezuju sa njom putem mobilne aplikacije, koja omogućava praćenje napredka svake biljke a takođe i povezivanje sa ostalim korisnicima na mreži, razmenu iskustva, slika i recepata.

Facebook Twitter

B2Bee

Tim posvećen izradi poslovnih Cloud baziranih SAAS sistema. Nude rešenja za probleme veleprodaje, organizaciju i automatizaciju veleprodaje kroz sistematsko B2B ecomerce rešenje i pouzdanu vezu sa ERP-om. Razvijaju WEB aplikaciju povezanu sa ERP sistemom klijenta, dostupni na bilo kom mestu i na bilo kom mobilnom i desktop uređaju.


Hunch

Hunch je ad-tech SaaS za automatizaciju oglašavanja na Facebooku, Instagramu, Twitteru, AdWordsu i LinkedInu, koja kompanijama pruža mogućnost oglašavanja prema korisnicima uz dostavljanje optimizovanih i personalizovanih oglasa.
Hunch je podržan od strane Grada Beograda kroz Javni poziv za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.

Website Facebook Twitter Linkedin

Atoms and Bits d.o.o.

Atoms and BIts razvija inovativna rešenja u oblasti IoT. Fokus kompanije su kompleksni sistemi koji imaju potrebu za upravljanjem resursima koji su prostorno razuđeni (gradske uprave, poljoprivredna gazdinstva, organizacije za upravljanje putevima, rečnim tokovima i šumama, vodovodi, toplane, naftne kompanije…) i kojima nudi senzorsku infrastrukturu za prikupljanje podataka, mehanizme za prenos i skladištenje podataka na jedinstvenoj platformi i izradu analitičkih modela za preventivno upravljanje.

Website

Sharebo

Byteout software (Sharebo) je kao prvi samostalni proizvod lansirao iOS alarm aplikaciju. Alarmu su
dodali tradicionalno omiljene igrice koje je potrebno preći kao prvu aktivnost ujutru. Kako se igrica
odvija alarm postaje sve manje bučan i nepohodno je da se pobedi kako bi se alarm u potpunosti
isključio. Posebno je namenjen osobama koje se teško bude ujutru. Trenutno razvijaju aplikaciju Office
Byte namenjenu za lako organizovanje dostave hrane kompanijama.

Website

Easy tech

Mladi startap koji razvija pametnu rukavicu za slabovide I slepe osobe. Rukavica funkcioniše po principu navođenja sličnom belom štapu, menja ga i dopunjuje. Primarni „posao” uređaja je da pomogne slepima i slabovidima da se u realnom svetu lakše snalaze i dobijaju informacije. Rukavica pomoću određenih tehnologija na osnovu trenutnog izraza lica tumači emocije i procenjuje njihov intenzitet. Naravno, tu informaciju treba kombinovati sa onim što korisnik čuje i tako doći do konačnog zaključka.


Swiftty

Swiffty razvija prvu cloud responsive platformu za konverziju PSD u HTML 5 i CSS 3, koja pomaže web dizajnerma i programerima da u roku od nekoliko sekundi konvertuju dizajn u HTML elemente i na taj način uštede i do 8 sati posla po konvertovanom fajlu.


Futuring

Futuring izrađuje 3D sajtove.
3D sajtovi se baziraju na 360 tehnologiji, sa informativnim tačkama interesovanja, virtuelnim vodičima da odgovore na sva posetiočeva pitanja i interaktivnim sadržajem da prikažu galerije, mape, itd. Zahvaljujući ovim interaktivnostima, Futuring sajtovi zadržavaju posetioce preko 3 puta duže nego tradicionalni sajtovi.

Website Facebook

digital worx

Digital worx razvija IoT rešenja, pre svega u industriji. Kompanija je razvila Gemba Walk- proizvod koji digitalizuje i poboljšava preventivno održavanje u industrijskim pogonima.
Digital worx je podržan od strane Grada Beograda u okviru Javnog poziva za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.

Website Facebook Linkedin

Aurum IT Solutions

Aurum IT Solutions razvija dva proizvoda: CBS (Complete Business Solution) i TCM (Total Cost Management). CBS omogućava kompanijama svih veličina da prate prodaju, projekte i troškove tokom celog životnog ciklusa prodaje i projekta. TCM je rešenje koje omogućava praćenje troškova telefonije. On objedinjuje skupljanje CDR zapisa sa telefonskih centrala, uz mogućnost izveštavanja/pregleda, i uvoza troškova mobilne telefonije.

Website

Tehnokratija

Tehnokratija razvija aplikaciju „virtuelnu skupštinu stanara“ koja omogućava bolju organizaciju zgrade i doprinosi efikasnosti upravljanja zgradama, kao i uštedi vremena i resursa


FinTech Solutions CEE

FinTech Solutions CEE d.o.o. je fintech startap koji razvija LeanPay- integrisanu platformu koja korisnicima omogućava onlajn plaćanja prema individualno skrojenim finansijskim rešenjima.

Website

MM Studio Labs

Na osnovu globalnog trenda da se običnim fizičkim licima omogući dostupno plasiranje sa njihovim posebnim znanjima i veštinama na jednoj platformi, vidi se veliki pocetincijal i na nasem trzistu u Srbiji.
Startap MM Studio labs kreira platformu na kojoj se korisnici registruju sa posebnim veštinama i znanjima koje mogu za određene naknade da dele sa svima koji to žele. Ova platforma ima visok potencijal u promovisanju zanatskih veština tursitima koji posećuju našu zemlju a takođe i otvara mogućnost razvoja različitih tradicionalnih i zanatskih umeća svima koji su za to zainteresovani.


Neopix

Neopix je kompanija orijentisana na dizajn, koja stvara interaktivna iskustva novih medija. Specijalizovani su za promovisanje niša i luksuznih brendova, proizvoda i usluga. Neopix nudi brendiranje, dizajn i razvoj usluga sa bazom klijenata u rasponu od početnika u biznisu do uspostavljenih organizacija.

Website

Dotas

DOTAS razvija pametni pešački prelaz– Zebright. Zebright je sistem čija je svrha povećanje bezbednosti pešaka prilikom prelaska ulice na loše osvetljenim pešačkim prelazima/deonicama. Funkcioniše tako što detektuje pešaka, aktivira osvetljenje, i samim tim i obaveštava vozača o prisustvu pešaka na pešačkom prelazu.


Cloud’n’Car

Cloud’n’Car je cloud platforma je namenjena kompanijama čija je primarna delatnost pružanje usluga servisiranja vozila, prodaje rezervnih delova, rentiranje automobila, kao i usluge tehničkog pregleda i registracije koja automatizacijom poslovnih procesa skraćuje se vreme za obavljanje važnih zadataka, a svi neophodni podaci obezbeđeni su u realnom vremenu

Website Facebook Twitter Linkedin

MedicBooker

MedicBooker je online platforma kreirana u svrhu medicinskog i zdravstvenog turizma. MedicBooker platforma automatizuje proces zakazivanja, realizacije i osiguranja, čime odabrano medicinsko – turističko putovanje svodi na par jednostavnih koraka.

Website Facebook Twitter

Product Hive

Produst Hive razvija inovativne usluge koje pomažu startap kompanijama da definišu i izgrade svoje proizvode.

Website

SciEd Technologies

SciEd Technologies d.o.o. razvija inovativno rešenje u pogledu karijerno usavršavanje studenata i mladih kroz specijalizovane programe treninga, u cilju prevazilaženja jaza koji postoji na domaćem tržištu između velike nezaposlenosti mladih i kompanija koje ne uspevaju da pronađu dovoljno kvalifikovan kadar za svoje potrebe.


Teodesk

Teodesk je klijentima razvio poslovni softver zasnovan na cloud-u, koji je namenjen za timsku kolaboraciju, upravljanje poslovnim procesima, projektima i zaposlenima. Malim i srednjim preduzećima, kao i velikim kompanijama, sada je omogućeno da preko jedinstvenog softverskog sistema jednostavno upravljaju i kontrolišu sve svoje poslovne aktivnosti.

Website Facebook Twitter Linkedin

Pirate art

Pirate art je startap koji se bavi proizvodnjom estetskih obloga namenjenih osobama sa invaliditetom, putem tehnologije 3D štampe.Obloge se izradjuju po merama i željama kupca tako da je svaki proizvod unikatan i prilagodjen potrebama

Website Facebook

Rent a dent

Rent a dent je intenet platforma koja omogućava inostranim pacijentima da u par koraka odaberu odgovarajućeg stomatologa, po znatno nižoj ceni u odnosu na njihovu matičnu zemlju. Fokus je na dokazanim stomatološkim ekspertima, direktnoj komunikaciji sa stomatologom i određivanjem kompletnog plana lečenja.

Website

Digitmoly

Startap koji razvija projekat izrade audio-vizuelnog aplikativnog programa iPathways, koji je osmišljen tako da predstavlja e-vodič za treking, planinarske i off-road biciklističke staze na teritoriji Republike Srbije forsirajući njihov potencijal kao lekovitih ruta tj. Staza zdravlja i kulturno-istorijskih staza. Program je kreiran za tzv. smart uređaje.


Mainflux

Mainflux je razvio Mainflux- open source iOT platformu koja ima više funkcija. Reč je o cloud platformi
koja predstavlja sponu između korisničkih aplikacija i aktuatora i mikrokontrolera koji se postavljaju na
uređaje ili fizičko okruženje. Funkcija platforme je čuvanje podataka koji dolaze od “pametnih
predmeta”, njihova obrada i komunikacija sa aplikacijama, kao i za kreiranje novih Internet of Things
aplikacija, koje se oslanjanju na mogućnost komunikacije sa povezanim “pametnim predmetima”.

Website Facebook Linkedin

Smart Locks

Smart Locks doo je startap koji se prvenstveno bavi razvojem online servisa i elektronskih komponenti sposobnih za komunikaciju putem interneta .U osnovi razvoj IoT su primarna delatnost kompanije. Kontrola pristupa nekretninama (poslovnim objektima, apartmanima, sobama itd) u svakom trenutku, sa bilo kog mesta. Preko online platforme odobrava se ulaz, definiše vreme boravka i uvid u istoriju pristupa objektu u realnom vremenu. Ulaz se odobrava i kontroliše preko pristupnih kodova koji se preko platforme dodeljuju korisnicima objekta. Na ovaj način eliminiše se klasična upotreba ključeva i potreba za osobama zaduženim za kontrolu ulaska u objekat ili prijem gostiju.

Website Facebook

Honorarci

Honorarci.rs su prva internet baza honorarnih radnika u Srbiji koja omogućava ljudima koji žele dodatno da zarade i da sami oglašavaju sebe i svoje usluge da to učine na najjednostavniji i najefikasniji način i tako se približe potencijalnim poslodavcima kojima trebaju njihove usluge.

Website Facebook Twitter

Logik Bgrd

Logik Bgrd razvija Logic Mobi- poslovni softver koji objedinjuje mobilnu aplikaciju komercijalista na terenu i mobilnu aplikaciju za rad u magacinima, dok je mobilna aplikacija za menadžment i izveštavanje u fazi razvoja. Logic Mobi je aplikacija za uspešno savremeno poslovanje koja omogućava da na jednostavan način i u ekspresnom roku rukovodioci dobiju sve potrebne informacije, i to čak iako su prostorno udaljeni.

Website

Zumoko d.o.o.

Zumoko Tim ima preko 7 godina iskustva u oblasti tehnologija: proširene stvarnosti – AR (Augmented Reality), virtualne realnosti – VR (Virtual Reality) i pomešane realnosti- MR (Mixed Reality). Zumoko se bavi razvojem inovativnih softverskih rešenja u ovim oblastima za sve hardverske platforme, uključujući mobilne uređaje i “pametne naočare”. Zumoko je firma koja je među prvima razvila 3D softver za lokalizaciju objekata u realnom prostoru baziran na CAD data za Microsoft® HoloLens™ – Zumoko CAD DT (CAD Model Detection and Tracking).

Website Facebook Linkedin

3F-Fit Fabricando Faber

3F-Fit Fabricando Faber je startap kompanija koja razvija proizvode za pomoć ljudima sa motornim
hendikepom. U timu rade vrhunski stručnjaci iz oblasti rehabilitacionog inženjerstva, elektronike i
automatike koji veruju da razvojem proizvoda kvalitente i jednostavne primene mogu da pomognu
ljudima sa posebnim potrebama, ali i sportistima i ostalim pojedincima, da unaprede svoje motorne
veštine na način koji motiviše i inspiriše.

Website

Smart Research

Smart Research razvija SmartBlot – mašinu za automatsko tretiranje western blot membrana. Uz pomoć SmartBlot uređaja, ceo proces tretiranja membrane postaje automatizovan, a procene razvojnog tima iz kompanije Smart Research su da se korišćenjem SmartBlota uređaja može uštedeti oko dva sata laboratorijskog rada uz iste ili bolje rezultate od onih koji su dobijeni ručnim tretiranjem membrane.
Smart Research je podržan od strane Grada Beograda u okviru Javnog poziva za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanje.


UrbiGo

UrbiGo izrađuje pametne vertikalne bašte koje omogućavaju stanovnicima gradova da tokom cele godine gaje biljke ili začine u svom stanu. Kada instaliraju UrbiGo pametnu baštu na zid, korisnici se povezuju sa njom putem mobilne aplikacije, koja omogućava praćenje napredka svake biljke a takođe i povezivanje sa ostalim korisnicima na mreži, razmenu iskustva, slika i recepata.

Facebook Twitter

Aquana Europe

Aquana razvija softverska rešenja za upravljanje energijom, za mobilne telefone i IoT uređaje.


UrbiGo

UrbiGo izrađuje pametne vertikalne bašte koje omogućavaju stanovnicima gradova da tokom cele godine gaje biljke ili začine u svom stanu. Kada instaliraju UrbiGo pametnu baštu na zid, korisnici se povezuju sa njom putem mobilne aplikacije, koja omogućava praćenje napredka svake biljke a takođe i povezivanje sa ostalim korisnicima na mreži, razmenu iskustva, slika i recepata.

Facebook Twitter

ANT Energy Consulting

Ant Energy Consulting razvija integrisana tehnička, organizaciona, finansijska i informaciona rešenja u oblasti energetske efikasnosti i energetike i nudi usluge uštede energije i proizvodnje električne i toplotne energije iz obnovljivih izvora. Kompanija omogućava klijentima da bez investicija, ili uz minimalne investicije realizuju projekte iz oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti.


Navitas Labs

Navitas labs razvija analizator elektromotornih pogona-sistem za merenje I akviziciju podataka u cilju
monitoring stanja nadzora rada, dijagnostiku I predikciju nepravilnih stanja industrijskih pogona
pokretanih od strane elektromotora.

Website

Easy tech

Mladi startap koji razvija pametnu rukavicu za slabovide I slepe osobe. Rukavica funkcioniše po principu navođenja sličnom belom štapu, menja ga i dopunjuje. Primarni „posao” uređaja je da pomogne slepima i slabovidima da se u realnom svetu lakše snalaze i dobijaju informacije. Rukavica pomoću određenih tehnologija na osnovu trenutnog izraza lica tumači emocije i procenjuje njihov intenzitet. Naravno, tu informaciju treba kombinovati sa onim što korisnik čuje i tako doći do konačnog zaključka.


NTL SHIP DESIGN

NTL SHIP DESIGN razvija rešenja i pruža usluga projektovanja i savetovanja iz domena brodogradnje.


URB

MarriageIn je dejting platforma čiji je cilj da pomogne pronalaženje partnera za ozbiljnu vezu i brak, korišćenjem pametno osmišljenog sistema pretrage profila, koji sadrže fotografije i sve relevantne informacije, uključujući i lične stavove i pogled na svet, koje bi mogle zanimati potencijalnog partnera u pronalaženju kompatibilne osobe. Sajt je usmeren na zreliju i stariju populaciju, kao i na obrazovane osobe i profesionalce.

Website

Body Range

Body Range je razvio jedinstvenu trenažnu opremu, koja je jednostavna za korišćenje, nelomljiva i laka za transport. Oprema je kreirana na osnovu dugog iskustva u radu sa vrhunskim međunarodnim sportistima i prema najvišim standardima trenerske struke, uz praćenje savremenih tendencija u profesionalnom ekipnom i individualnom treningu. Njena sveobuhvatnost omogućava obavljanje više različitih vrsta treninga, i zbog svojih izuzetnih specifičnosti i originalnosti, prijavljena je za dobijanje međunarodnog patenta.

Website Facebook Twitter

IT
Biomedicina
Zaštita životne sredine
Energetska efikasnost
Poljoprivreda i hrana
Robotika
Ostalo
ezyPLANET

ezyPlanet je I&R centar kompanije ezyPlanet LLC  osnovane 2014 u Hong Kongu sa glavnim ciljem izrade lifestyle aplikacije za mobilne uređaje koje čine tradicionalne i svakodnevne usluge praktičnijim i povoljnijim za krajnje korisnike. ezyPlanet Beograd razvija tri proizvoda: ezyCourier, Thousand Hands i True Allowance.

Website Facebook Linkedin

xCube International Labs

xCube International Labs je centar izvrsnosti kompanije xCube registrovane u Virdžiniji, SAD. Glavni proizvod kompanije xCube je istoimeni sofisticirani uređaj koji zahvaljujući svojoj IoT arhitekturi omogućava korisnicima da prate i unapređuju svoje digitalno okruženje. xCube efikasno umrežava sve uređaje, a dizajniran je da izmeri, obuhvati, procesira, sačuva i prenosi sve tražene podatke u realnom vremenu.


Alkemy Play

Alkemy Play je I&R centar kompanije Alkemy Play srl kompanije sa sedištem u Milanu, Italija, koji razvija web servis za banke koji će omogućiti njihovim klijentima, a pre svega mikro, malim i srednjim preduzećima digitalizaciju i uniformno organizovanje informacija na internetu.


Strawberry Energy

Strawberry Energy razvija pametne zelene urbane uređaje u cilju poboljšanja našeg svakodnevnog života u gradovima. Kompanija je razvila Strawberry Tree- solarni samostalan uređaj i platforma za pametne gradove koji pruža 16 ugrađenih kablova za slobodnu punjenje mobilnih telefona, Wifi Internet, lokalne informacije, detekciju parametara životne sredine i mesto za izlazak u gradu, kao i Strawberry Bench- urbani nameštaj koji donosi IoT u javni prostor.

Website Facebook Twitter

Phytonet

Phytonet Beograd je I&R centar švajcarske kompanije Phytonet AG sa sedištem u Feusisberg-u koji razvija rešenja u oblasti farmaceutske, prehrambene industrije i industrije suplemenata u ishrani.


MDPI

MDPI (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) Belgrade je I&R centar kompanije MDPI LLC sa sedištem u Bazelu, Švajcarska. MDPI Belgrade razija jedinstvenu onlajn platforma za naučne radnike, SciForum.net , koji korisnicima omogućava organizovanje i učestvovanje na eKonferencijama i grupnim diskusijama, pruža informacije o najnovijim radovima iz oblasti nauke, kao i uslugu povezivanja i praćenja profila ostalih korisnika. SciForum.net poseduje bazu sa preko 80 miliona naučnih radova i drugih informacija iz svetske naučne zajednice. Pored Beograda kompanija ima R&D centre u Španiji i Kini.

Website Facebook Twitter Linkedin

NovelIC

Kompanija NovelIc Microsystems razvija patentno zaštićenu tehnologiju radarskih senzora (radar-on-chip), za beskontaktnu detekciju vitalnih ljudskih znakova i ljudskog prisustva u automobilima budućnosti i pametnim kućama. Reč je o minijaturnim radarskim modulima, koji rade na frekvencijima od 24GHz i 60GHz, a koji se primenjuju u nekoliko različitih aplikacija, kao što su senzori za detekciju umora vozača, senzori za zauzetost sedišta, senzori za vitalne znake, parking senzori i senzori pokreta.

Website

WB PLUS CONSULTING

WB PLUS CONSULTING je I&R centar britanske kompanije winning Business Ltd koji radi na razvoju aplikacije za SAP ERP sistem koji će omogućiti klijentima koji imaju ERP da mere performanse u ključnim procesima u realnom vremenu. Aplikacija pruža precizno testiranje poslovnih performansi u realnom vremenu, sa preko
200 ključnih finansijskih, poslovnih i informacionih indikatora ostvarenih rezultata, što korisnicima, između ostalog, omogućava i dnevno upoređivanje u odnosu na postojeću konkurenciju u istoj industrijskoj delatnosti. Kompanija je deo SAP Startap focus programa.

Website

Cramick IT

Cramick IT je inovativna softverska kompanija, specijalizovana za visoko kolaborativni razvoj na globalnom nivou. Strateški partner koji gradi dugoročne odnose sa svojim klijentima, zaposlenima i društvenim okruženjem. Kompanija posluje u Urugvaju, Čileu, Srbiji i Hong Kongu. Razvojna kancelarija radi u Srbiji.

Website Twitter

Engineering Balkan

Engineering Balkan je I&R centar kompanije Engineering Group, najveće italijanske grupacije u sektoru informacionih tehnologija, koja ima oko 9.000 zaposlenih na 50 lokacija u Italiji, Belgiji, Nemačkoj, Španiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Brazilu, Argentini i Srbiji. Engineering Balkan razvija proizvode u oblasti telekomunikacija, komunalnih preduzeća, finansija, sektora usluga, javne administracije i zdravstva.

Website

GIMATIC Balkan

Gimatic Balkan je I&R centar italijanske kompanije Gimatic osnovane 1985. u Breši. U skladu sa velikim iskustvom na polju industrijske robotike, Gimatic Balkan razvija rešenja u oblasti namenskih alata završnih robotizovanih uređaja, kao i na prodaji komponenata koji su neophodni za realizaciju automatskih montažnih sistema.

Website Facebook Linkedin

Complus Visual Communication

Complus je razvja internet platforme koja omogućava korisnicima da na pravi način osavremene svoje poslovanje i kreiraju ili unaprede svoj digitalni identitet, korišćenjem inovativnih a jednostavnih rešenja, između ostalog WebExpress- za kreiranje sajtova i WebIzlog- za kreiranje onlajn prodavnica. Kompanija je postla najtraženiji partner za Google Ad Words Reseller program na domaćem tržištu, sa preko 70.000 aktivnih klijenata koji se reklamiraju, koristeći Complus rešenja i servise.

Website

INFOhome

INFOhome razvija rešenja u oblasti informatičkih i pametnih objekata, kao i elektroinstalacija, protivpožarnosti i sigurnosti. Kompanija je razvila prvi domaći brend u oblasti SKS (Strikturnih kablovskih sistema) – brend ICOM, čije komponente se većinom proizvode u Srbiji. INFOhome razvija opremu koja se koristi za SKS, i to od idejnih rešenja, preko dizajna i mašinskih rešenja, pa do proizvodnje, kontrole kvaliteta i distribucije.

Website

INTERVENTURE

Interventure je I&R centar švajcarske kompanije sa sedištem u Cirihu osnovane 2010.  Interventure Belgrade je razvio Own Team model  kojim se međunarodnim kompanijama nudi mogućnost proširenja svojih razvojnih kapaciteta na efikasan i održiv način. Najvažniji proizvodi kompanije Interventure primenjuju se u oblastima digitalnih medija i sadrže najsavremenije algoritme za optimizovanje sadržaja marketinških i reklamnih kampanja. U drugoj grupi proizvoda ističu se softveri za pružanje zabave putnicima na prekookeanskim i ostalim dugačkim letovima vodećih svetskih avioprevoznika.

Website Facebook Linkedin

FlixBus RS d.o.o.

FlixBus je I&R centar najbrže rastućeg mobility startap-a u Evropi! FlixBus RS radi na razvoju rešenja kojim se digitalizuje proces putovanja autobusom i širenju regionalnog tržišta. FlixBus predstavlja kombinaciju tehnološkog startapa, e-trgovine i tradicionalnih prevozničkih kompanija koji sarađuje sa više od 280 autoprevoznika sa kojima posluju u 26 evropskih zemalja i voze na više od 1400 destinacija.

Website Facebook

Festo Srbija

Festo didaktički centar je edukativni i aplikativni centar Festo Srbija, predstavništva nemačke kompanije Festo u Srbiji. Ovaj centar nudi edukativne opremu za centre za obuku, kao i profesionalne obuke i konsalting za kompanije u oblasti proizvodne i procesne automatizacije

Website

Desing d.o.o.

Desing  razvija i proizvodi voćne preparacije za industriju sladoleda, pekarsku industriju, konditorsku industriju, industriju bezalkoholnih napitaka i HoReCa sektor. Voćne preparacije – topinzi, voćni nadevi, sirupi i voćne paste – su glavni proizvodi po kojima je kompanija Desing prepoznata na tržištu čitave jugoistočne Evrope. Svi voćni proizvodi kompanije registrovani su pod zajedničkim brendom FruitRevolution©


New Look Entertainment

New Look Entertainment razvija inovativna rešenja u oblasti Online Presence Management i fintech web aplikacija. Među najpoznatijim klijentma na regionalnom nivou izdvajaju se Addiko Bank, Unicredit Bank, Erste Bank, IDEA, Japan Tobacco International, Philip Morris, Samsung, Volvo.

Website Facebook Twitter Linkedin

Tele Go

TeleGo je razvio hardversko i softversko rešenje Smart Door Kit koji predstavlja pametni ekran na dodir, sa mogućnošću lakog ugrađivanja na postojeće vending mašine. SMart DOor Kit na taj način modernizuje aparate koji su aktuelno u upotrebi, istovremeno otvarajući nove izvore prihoda svojim operaterima.

Website

Solenoid Circus

Solenoid Circus je I&R centar kompanije Munogu srl sa sedištem u Milanu, Italija, koji razvija KIOSK- interaktivnu spoljnu ili unutrašnju aplikaciju kojima kompanije (brendovi) privlače nove kupce, koristeći interaktivni dizajn i digitalni potpis.

Website

Aggios Europe

AGGIOS (AGGregated IO Systems) Europe d.o.o. razvija rešenja u oblasti softverskog upravljanja potrošnjom električne energije (SDPM) što je napredna tehnologija koja konsoliduje upravljanje električnom energijom tako da jedan softver istovremeno kontroliše režime rada više elemenata u proizvodnji, što je od posebnog značaja za sve učesnike proizvodnih industrija. AGGIOS u ovom trenutku razvija tri proizvoda koja podržavaju osobine SDP tehnologije: Seed, EnergyLab i UHAL.

Website

Vision Equipment

Vision Equipment je I&R centar italijanske kompanije ADAT (Advanced Automation Technologies). Osnovane 1987. godine. VE razvija rešenja u oblasti upravljanje pogonima, robotima, mašinskom vizijom, laserskim mernim sistemima, kao i interfejsima informacionih sistema preduzeća.

Website

Dillon

Dillon je ćerka kompanija italijanske kompanije K.L.A.IN robotics iz Breše. Kompanija posluje u oblasti robotike i mahatroničkih komponenti za tržište Balkana.

Website Facebook

ezyPLANET

ezyPlanet je I&R centar kompanije ezyPlanet LLC  osnovane 2014 u Hong Kongu sa glavnim ciljem izrade lifestyle aplikacije za mobilne uređaje koje čine tradicionalne i svakodnevne usluge praktičnijim i povoljnijim za krajnje korisnike. ezyPlanet Beograd razvija tri proizvoda: ezyCourier, Thousand Hands i True Allowance.

Website Facebook Linkedin

xCube International Labs

xCube International Labs je centar izvrsnosti kompanije xCube registrovane u Virdžiniji, SAD. Glavni proizvod kompanije xCube je istoimeni sofisticirani uređaj koji zahvaljujući svojoj IoT arhitekturi omogućava korisnicima da prate i unapređuju svoje digitalno okruženje. xCube efikasno umrežava sve uređaje, a dizajniran je da izmeri, obuhvati, procesira, sačuva i prenosi sve tražene podatke u realnom vremenu.


Alkemy Play

Alkemy Play je I&R centar kompanije Alkemy Play srl kompanije sa sedištem u Milanu, Italija, koji razvija web servis za banke koji će omogućiti njihovim klijentima, a pre svega mikro, malim i srednjim preduzećima digitalizaciju i uniformno organizovanje informacija na internetu.


MDPI

MDPI (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) Belgrade je I&R centar kompanije MDPI LLC sa sedištem u Bazelu, Švajcarska. MDPI Belgrade razija jedinstvenu onlajn platforma za naučne radnike, SciForum.net , koji korisnicima omogućava organizovanje i učestvovanje na eKonferencijama i grupnim diskusijama, pruža informacije o najnovijim radovima iz oblasti nauke, kao i uslugu povezivanja i praćenja profila ostalih korisnika. SciForum.net poseduje bazu sa preko 80 miliona naučnih radova i drugih informacija iz svetske naučne zajednice. Pored Beograda kompanija ima R&D centre u Španiji i Kini.

Website Facebook Twitter Linkedin

NovelIC

Kompanija NovelIc Microsystems razvija patentno zaštićenu tehnologiju radarskih senzora (radar-on-chip), za beskontaktnu detekciju vitalnih ljudskih znakova i ljudskog prisustva u automobilima budućnosti i pametnim kućama. Reč je o minijaturnim radarskim modulima, koji rade na frekvencijima od 24GHz i 60GHz, a koji se primenjuju u nekoliko različitih aplikacija, kao što su senzori za detekciju umora vozača, senzori za zauzetost sedišta, senzori za vitalne znake, parking senzori i senzori pokreta.

Website

WB PLUS CONSULTING

WB PLUS CONSULTING je I&R centar britanske kompanije winning Business Ltd koji radi na razvoju aplikacije za SAP ERP sistem koji će omogućiti klijentima koji imaju ERP da mere performanse u ključnim procesima u realnom vremenu. Aplikacija pruža precizno testiranje poslovnih performansi u realnom vremenu, sa preko
200 ključnih finansijskih, poslovnih i informacionih indikatora ostvarenih rezultata, što korisnicima, između ostalog, omogućava i dnevno upoređivanje u odnosu na postojeću konkurenciju u istoj industrijskoj delatnosti. Kompanija je deo SAP Startap focus programa.

Website

Cramick IT

Cramick IT je inovativna softverska kompanija, specijalizovana za visoko kolaborativni razvoj na globalnom nivou. Strateški partner koji gradi dugoročne odnose sa svojim klijentima, zaposlenima i društvenim okruženjem. Kompanija posluje u Urugvaju, Čileu, Srbiji i Hong Kongu. Razvojna kancelarija radi u Srbiji.

Website Twitter

Engineering Balkan

Engineering Balkan je I&R centar kompanije Engineering Group, najveće italijanske grupacije u sektoru informacionih tehnologija, koja ima oko 9.000 zaposlenih na 50 lokacija u Italiji, Belgiji, Nemačkoj, Španiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Brazilu, Argentini i Srbiji. Engineering Balkan razvija proizvode u oblasti telekomunikacija, komunalnih preduzeća, finansija, sektora usluga, javne administracije i zdravstva.

Website

Complus Visual Communication

Complus je razvja internet platforme koja omogućava korisnicima da na pravi način osavremene svoje poslovanje i kreiraju ili unaprede svoj digitalni identitet, korišćenjem inovativnih a jednostavnih rešenja, između ostalog WebExpress- za kreiranje sajtova i WebIzlog- za kreiranje onlajn prodavnica. Kompanija je postla najtraženiji partner za Google Ad Words Reseller program na domaćem tržištu, sa preko 70.000 aktivnih klijenata koji se reklamiraju, koristeći Complus rešenja i servise.

Website

INFOhome

INFOhome razvija rešenja u oblasti informatičkih i pametnih objekata, kao i elektroinstalacija, protivpožarnosti i sigurnosti. Kompanija je razvila prvi domaći brend u oblasti SKS (Strikturnih kablovskih sistema) – brend ICOM, čije komponente se većinom proizvode u Srbiji. INFOhome razvija opremu koja se koristi za SKS, i to od idejnih rešenja, preko dizajna i mašinskih rešenja, pa do proizvodnje, kontrole kvaliteta i distribucije.

Website

INTERVENTURE

Interventure je I&R centar švajcarske kompanije sa sedištem u Cirihu osnovane 2010.  Interventure Belgrade je razvio Own Team model  kojim se međunarodnim kompanijama nudi mogućnost proširenja svojih razvojnih kapaciteta na efikasan i održiv način. Najvažniji proizvodi kompanije Interventure primenjuju se u oblastima digitalnih medija i sadrže najsavremenije algoritme za optimizovanje sadržaja marketinških i reklamnih kampanja. U drugoj grupi proizvoda ističu se softveri za pružanje zabave putnicima na prekookeanskim i ostalim dugačkim letovima vodećih svetskih avioprevoznika.

Website Facebook Linkedin

New Look Entertainment

New Look Entertainment razvija inovativna rešenja u oblasti Online Presence Management i fintech web aplikacija. Među najpoznatijim klijentma na regionalnom nivou izdvajaju se Addiko Bank, Unicredit Bank, Erste Bank, IDEA, Japan Tobacco International, Philip Morris, Samsung, Volvo.

Website Facebook Twitter Linkedin

Tele Go

TeleGo je razvio hardversko i softversko rešenje Smart Door Kit koji predstavlja pametni ekran na dodir, sa mogućnošću lakog ugrađivanja na postojeće vending mašine. SMart DOor Kit na taj način modernizuje aparate koji su aktuelno u upotrebi, istovremeno otvarajući nove izvore prihoda svojim operaterima.

Website

Solenoid Circus

Solenoid Circus je I&R centar kompanije Munogu srl sa sedištem u Milanu, Italija, koji razvija KIOSK- interaktivnu spoljnu ili unutrašnju aplikaciju kojima kompanije (brendovi) privlače nove kupce, koristeći interaktivni dizajn i digitalni potpis.

Website

Aggios Europe

AGGIOS (AGGregated IO Systems) Europe d.o.o. razvija rešenja u oblasti softverskog upravljanja potrošnjom električne energije (SDPM) što je napredna tehnologija koja konsoliduje upravljanje električnom energijom tako da jedan softver istovremeno kontroliše režime rada više elemenata u proizvodnji, što je od posebnog značaja za sve učesnike proizvodnih industrija. AGGIOS u ovom trenutku razvija tri proizvoda koja podržavaju osobine SDP tehnologije: Seed, EnergyLab i UHAL.

Website

Vision Equipment

Vision Equipment je I&R centar italijanske kompanije ADAT (Advanced Automation Technologies). Osnovane 1987. godine. VE razvija rešenja u oblasti upravljanje pogonima, robotima, mašinskom vizijom, laserskim mernim sistemima, kao i interfejsima informacionih sistema preduzeća.

Website

Strawberry Energy

Strawberry Energy razvija pametne zelene urbane uređaje u cilju poboljšanja našeg svakodnevnog života u gradovima. Kompanija je razvila Strawberry Tree- solarni samostalan uređaj i platforma za pametne gradove koji pruža 16 ugrađenih kablova za slobodnu punjenje mobilnih telefona, Wifi Internet, lokalne informacije, detekciju parametara životne sredine i mesto za izlazak u gradu, kao i Strawberry Bench- urbani nameštaj koji donosi IoT u javni prostor.

Website Facebook Twitter

Desing d.o.o.

Desing  razvija i proizvodi voćne preparacije za industriju sladoleda, pekarsku industriju, konditorsku industriju, industriju bezalkoholnih napitaka i HoReCa sektor. Voćne preparacije – topinzi, voćni nadevi, sirupi i voćne paste – su glavni proizvodi po kojima je kompanija Desing prepoznata na tržištu čitave jugoistočne Evrope. Svi voćni proizvodi kompanije registrovani su pod zajedničkim brendom FruitRevolution©


Festo Srbija

Festo didaktički centar je edukativni i aplikativni centar Festo Srbija, predstavništva nemačke kompanije Festo u Srbiji. Ovaj centar nudi edukativne opremu za centre za obuku, kao i profesionalne obuke i konsalting za kompanije u oblasti proizvodne i procesne automatizacije

Website

Dillon

Dillon je ćerka kompanija italijanske kompanije K.L.A.IN robotics iz Breše. Kompanija posluje u oblasti robotike i mahatroničkih komponenti za tržište Balkana.

Website Facebook

Phytonet

Phytonet Beograd je I&R centar švajcarske kompanije Phytonet AG sa sedištem u Feusisberg-u koji razvija rešenja u oblasti farmaceutske, prehrambene industrije i industrije suplemenata u ishrani.


GIMATIC Balkan

Gimatic Balkan je I&R centar italijanske kompanije Gimatic osnovane 1985. u Breši. U skladu sa velikim iskustvom na polju industrijske robotike, Gimatic Balkan razvija rešenja u oblasti namenskih alata završnih robotizovanih uređaja, kao i na prodaji komponenata koji su neophodni za realizaciju automatskih montažnih sistema.

Website Facebook Linkedin

FlixBus RS d.o.o.

FlixBus je I&R centar najbrže rastućeg mobility startap-a u Evropi! FlixBus RS radi na razvoju rešenja kojim se digitalizuje proces putovanja autobusom i širenju regionalnog tržišta. FlixBus predstavlja kombinaciju tehnološkog startapa, e-trgovine i tradicionalnih prevozničkih kompanija koji sarađuje sa više od 280 autoprevoznika sa kojima posluju u 26 evropskih zemalja i voze na više od 1400 destinacija.

Website Facebook

Pronađite posao u nekoj od kompanija NTP-a

Zaposlenje

Zumoko d.o.o je mladi samofinansirajući startap, članica NTP Beograd, koji razvija Augmented Reality software i srodne kompjuterske algoritme. Bave se 3d detekcijom i praćenjem objekata za HoloLens takođe pružaju AR rešenja za kupce širom sveta.

Više informacija na sajtu

Prijave slati na jobs@zumoko.com

PHP Developer

Za rad na razvoju Augmented Reality / Virtual Reality platforma
Potrebne veštine:
Dobro poznavanje PHP/JavaScript
Iskustvo u radu sa PHP framework-om
Iskustvo u pisanju testova
Iskustvo u radu sa Git
Iskustvo rada u timu

Opcione veštine:
Vue.js
Node.js
Socket.IO
Web-based statistics/analytics development

Ponuda:
Puno radno vreme, zaposlenje u dinamičnoj startap kompaniji
Konkurentna plata
Prilike za napredovanje
Odlično radno okruženje u našim kancelarijama u Beogradu i Novom Sadu
Prilika da budete deo Augmented Reality revolucij

Unity Developer

Za rad na razvoju Augmented Reality applications za iOS, Android i HoloLens platforme
Potrebne veštine:
Iskustvo u radu sa Unity 3D C# razvojem
Sposobnost samostalnog rada
Veštine razmatranja i efikasnog rešavanja problema
Iskustvo rada u timu

Opcione veštine:
Vue.js
Node.js
Socket.IO
Web-based statistics/analytics development

Ponuda:
Puno radno vreme, zaposlenje u dinamičnoj startap kompaniji
Konkurentna plata
Prilike za napredovanje
Odlično radno okruženje u našim kancelarijama u Beogradu i Novom Sadu
Prilika da budete deo Augmented Reality revolucije