СтартапиОлд - Naučno-tehnološki park Beograd

Šta možeš da očekuješ od NTP Beograd?

Tvoja ideja ovde postaje biznis! Dobićeš svestranu podršku da izgradiš, ubrzaš razvoj svog startapa i pronađeš odgovarajuće finansiranje. Uz pomoć dostupnih programa i usluga preskočićeš prepreke koje prate rane faze poslovanja i napredovaćeš u zajednici inovatora koja ti pruža znanje, međunarodnu vidljivost, pristup fondovima i širenje mreže kontakata.

Pristup investiranju

Sa nama ćeš naučiti sve što bi trebalo da znaš o finansiranju startapa. Usmerićemo te da prepoznaš kada je pravo vreme za investiciju, koji fond je najbolji match za tebe i povezati te sa investitorima. A znaš da kažu da ako ideja ne može da se ispriča tokom jedne vožnje liftom neće naići na dobre reakcije? Ne brini, pomoći ćemo ti da u svakom trenutku budeš spreman za pitch koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ubrzan razvoj

Pristup znanjima o Lean Startup metodologiji, mentorska podrška, rad sa lokalnim i međunarodnim ekspertima, ubrzaće razvoj tvog startapa. Okruži se inovatorima i drugim startap osnivačima sa kojima deliš isti pogled na svet, u samo svom radnom office-u. Na raspolaganju su ti i sale za sastanke i savremeno opremljene inovacione laboratorije za  ubrzan razvoj hardverskih rešenja! Sa ojačanim timom i dragocenim znanjem, bićeš spreman da privučeš investitore i osvojiš globalno tržište.

Umrežavanje

Razvijamo i širimo mrežu, tvoje je da nam se pridružiš! Iskoristi kontakte i partnere NTP Beograd koji su potencijalno tvoji novi članovi tima, kupci, investitori ili saradnici. Sa preko 130 događaja na godišnjem nivou i 6000+ posetilaca, među kojima su i predstavnici stranih privrednih delegacija, međunarodnih kompanija, investicionih fondova i startapa, NTP Beograd ti pruža neverovatne mogućnosti da uvećaš globalnu vidljivost i širiš svoje konekcije.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/05/inkubacija_1-2.png

Inkubacija

Vaša ideja je u razvoju? Odlučni ste i spremni da je realizujete? Naš program Inkubacije pruža vam potrebno znanje, kontakte i inspirativno okruženje koje će vam pomoći u tome.

* Učešće u programu inkubacije ne isključuje učešće u ostalim programima

*poziv Grada Beograda je otvoren

Raising Starts

Želiš da ubrzaš razvoj svog startapa? Raising Starts ti pruža neophodna znanja i veštine – stručnu i finansijsku podršku do 15.000 CHF za ubrzan razvoj tvoje ideje, kako bi se pripremili za investicije i globalno tržište.

https://ntpark.rs/wp-content/uploads/2021/05/slika.png

Colosseum Sports Tech Srbija

Veruješ da je budućnost sporta blisko vezana za razvoj novih tehnologija? Colosseum Sports Tech Srbija je prvi program podrške kreiran da podstakne inovacije u sportu kroz podršku sports-tech startapima u ranim fazama razvoja. Možda je baš tvoja ideja sledeća velika inovacija u oblasti sporta!

IMAGINE IF!

IMAGINE IF! je prvo globalno takmičenje i predakceleratorski program za inovacije u oblasti zdravstva. Program health-tech startapima u ranim fazama razvoja donosi široke mogućnosti – mentorstvo, potencijal za osiguranje kapitala, besplatne savete vodećih kompanija u ovoj oblasti i globalno umrežavanje sa mrežom Innovation Forum Cambridge.