sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

ParkUp!

ParkUp! је интезиван петодневни програм учења, рада и дружења са циљем да студенти закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/ уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартап-а.

Kада и где се одржава ParkUp!?
ParkUp! се одржава у инспиративном окружењу Научно-технолошког парка Београд у периоду након испитних рокова у фебруару и јулу. Жeлимо да сјајна искуства и позитивно расположeњe са прeтходна три кампа прeнeсeмо и на нарeдни четврти. Програм сe одржава у поподнeвним часовима, током пeт радних дана и обавeзан јe за свe полазникe.

Досадашњи успех

0*
радних дана
0
Тима
0+
радионица
0+
заинтересованих студената

*трајања једног кампа

Коме је намењено?

ParkUp! Је намењен студентима свих образовних профила, старости од 18 до 26 година који су:

 • Отворени за нова знања и искуства
 • Заинтересовани за свет стартап-а
 • Проактивни & мотивисани
 • Заинтересовани да упознају нове људе и опробају се у тимском раду

Шта те очекује?

Предавања и интерактивне радионице

Предавања и интерактивне радионице студенте уводе у тајне креирања успешног стартап-а коришћењем Lean startup методологије- са акцентом на дефинисање проблема и решења, дефинисању профила и сегмента купаца, конкуренцији, тржишту и бизнис моделу.

Timski rad

ParkUp! студентима даје могућност да постану део једног од 10 мултидицсиплинарних тимова и да стекну вештине како формирати тим и постати лидер који ће утицати на промене у друштву.

Ширење мреже

Учешћем на програму студенти стичу могућност да се упознају са предузетницима, стартап оснивачима и менторима који могу пренети значајна искуства и савете који могу помоћи лични и професионални развој.

Јавно представљање

Студенти ће имати прилику да искусе како један Demo day изгледа у стартап свету и које вештине су потребне за успешно представљање стартап-а.

Шта је потребно за пријаву?

За учешће на ParkUp! програму је довољна жеља да се закорачи у стартап свет и отвореност ка новим знањима! Није неопходно да студенти имају тим или стартап идеју, јер ћемо до тога доћи заједно на програму.

Пријаве за зимски ParkUp! 2020 биће отворене у децембру 2019. године.

Пратите нас!

Учешће на кампу је бесплатно.

Сертификати о завршеном програму ће бити додељени свим полазницима који буду активно учествовали на програму.

Рекли су о нама

 • Струдентски стартап камп је искуство које бих свакоме кога стартап свијет занима искрено препоручила. Спој дружења и учења на креативан начин. Атмосфера која те подстиче да радиш и напредујеш! Прилика да се повежеш и радиш у тиму са људима са разних факултета и чујеш како неко други из угла своје професије посматра исти проблем. Четири веома корисна и предивна дана, опет бих се пријавила!

  Николина Савић
 • Сам парк је пун позитивне и стваралачке енергије тако да смо научили да ствари сагледамо из више углова и да своју идеју уз помоћ стручњака тако развијемо да она у будућности може бити основа једног успешног пословања. Осим радних обавеза, камп је тако конципиран да је добар провод неминован. Мноштво игара, квизова и такмичења као и журка последњег дана кампа су нешто што се памти.

  Анђела Уштевић
 • НТП камп је сјајна шанса да закорачите у свет стартaпова. Доста информација са кампа ми је користило при оснивању и развитку сопственог стартaпа.

  Милан Поповић
  ХОСП

Постани нова стартап генерација!

Наредни ParkUp! ће бити у фебруару 2020. године, након испитног рока.
93Days
21Hours
27Mins
7Secs

Претходне ParkUp! кампове подржали:

О нама 20
О нама 18
О нама 17