sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

ParkUp!

ParkUp! је интезиван петодневни програм учења, рада и дружења са циљем да студенти закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/ уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартап-а.

Kада и где се одржава ParkUp!?

Зимски студенстки стартап камп ParkUp! 2020 одржаће се од 19. до 25. фебруара 2020. године у инспиративном окружењу Научно-технолошког парка Београд.

Жeлимо да сјајна искуства и позитивно расположeњe са прeтходна три Кампа прeнeсeмо и на нарeдни, четврти. Програм сe одржава у поподнeвним часовима, током пeт радних дана и обавeзан јe за свe полазникe.

Постани нова стартап генерација!

Наредни ParkUp! ће бити у фебруару 2020. године, након испитног рока.

Досадашњи успех

0*
радних дана
0
Тима
0+
радионица
0+
заинтересованих студената

*трајања једног кампа

Коме је намењено?

ParkUp! Је намењен студентима свих образовних профила, старости од 18 до 26 година који су:

 • Отворени за нова знања и искуства
 • Заинтересовани за свет стартап-а
 • Проактивни & мотивисани
 • Заинтересовани да упознају нове људе и опробају се у тимском раду

Шта те очекује?

Предавања и интерактивне радионице

Предавања и интерактивне радионице студенте уводе у тајне креирања успешног стартап-а коришћењем Lean startup методологије- са акцентом на дефинисање проблема и решења, дефинисању профила и сегмента купаца, конкуренцији, тржишту и бизнис моделу.

Timski rad

ParkUp! студентима даје могућност да постану део једног од 10 мултидицсиплинарних тимова и да стекну вештине како формирати тим и постати лидер који ће утицати на промене у друштву.

Ширење мреже

Учешћем на програму студенти стичу могућност да се упознају са предузетницима, стартап оснивачима и менторима који могу пренети значајна искуства и савете који могу помоћи лични и професионални развој.

Јавно представљање

Студенти ће имати прилику да искусе како један Demo day изгледа у стартап свету и које вештине су потребне за успешно представљање стартап-а.

Шта је потребно за пријаву?

За учешће на ParkUp! програму је довољна жеља да се закорачи у стартап свет и отвореност ка новим знањима! Није неопходно да студенти имају тим или стартап идеју, јер ћемо до тога доћи заједно на програму.

Пријаве за зимски ParkUp! 2020 су завршене, резултате очекујте до 8. фебруара 2020.

Учешће на кампу је бесплатно.

Сертификати о завршеном програму ће бити додељени свим полазницима који буду активно учествовали на програму.

Рекли су о нама

 • Струдентски стартап камп је искуство које бих свакоме кога стартап свијет занима искрено препоручила. Спој дружења и учења на креативан начин. Атмосфера која те подстиче да радиш и напредујеш! Прилика да се повежеш и радиш у тиму са људима са разних факултета и чујеш како неко други из угла своје професије посматра исти проблем. Четири веома корисна и предивна дана, опет бих се пријавила!

  Николина Савић
 • Сам парк је пун позитивне и стваралачке енергије тако да смо научили да ствари сагледамо из више углова и да своју идеју уз помоћ стручњака тако развијемо да она у будућности може бити основа једног успешног пословања. Осим радних обавеза, камп је тако конципиран да је добар провод неминован. Мноштво игара, квизова и такмичења као и журка последњег дана кампа су нешто што се памти.

  Анђела Уштевић
 • НТП камп је сјајна шанса да закорачите у свет стартaпова. Доста информација са кампа ми је користило при оснивању и развитку сопственог стартaпа.

  Милан Поповић
  ХОСП

зимски ParkUp! 2020 подржали:

О нама 20
О нама 18
О нама 17

ParkUp! препознали :