sr Pon - Pet 09:00 - 17:00 office@ntpark.rs 011/3370-951

ParkUp!

ParkUp! 2019 је интезиван петодневни програм учења, рада & дружења са циљем да студенти закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/ уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартап-а.

Kада и где се одржава ParkUp!?
ParkUp! 2019 се одржава у инспиративном окружењу Научно-технолошког парка Београд. Желимо да сјајна искуства и позитивно расположење са летњег стартап кампа пренесемо и у зимске месеце. Програм ће се одржавати у поподневним часовима, током пет дана и обавезан је за све полазнике.

Досадашњи успех

0*
дана
0
Тим
0+
радионица
0+
заинтересованих студената

*трајања једног кампа

Коме је намењено?

ParkUp! Је намењен студентима свих образовних профила, старости од 18 до 26 година који су:

 • Отворени за нова знања и искуства
 • Заинтересовани за свет стартап-а
 • Проактивни & мотивисани
 • Заинтересовани да упознају нове људе и опробају се у тимском раду

Шта те очекује?

Предавања и интерактивне радионице

Предавања и интерактивне радионице студенте уводе у тајне креирања успешног стартап-а коришћењем леан стартуп методологије- са акцентом на дефинисање проблема & решења, дефинисању профила & сегмента купаца, конкуренцији & тржишту.

Timski rad

ParkUp! студентима даје могућност да постану део једног од 10 мултидицсиплинарних тимова и да стекну вештине како формирати тим и постати лидер који ће утицати на промене у друштву.

Ширење мреже

Учешћем на програму студенти стичу могућност да се упознају са предузетницима, стартап оснивачима и менторима који могу пренети значајна искуства и савете који могу помоћи лични и професионални развој

Јавно представљање

Студенти ће имати прилику да искусе како један Demo day изгледа у стартап свету и које вештине су потребне за успешно представљање стартап-а.

Шта је потребно за пријаву?

За учешће на ParkUp! 2019 је довољна жеља да се закорачи у стартап свет и отвореност ка новим знањима! Није неопходно да студенти имају тим или стартап идеју јер ћемо до тога доћи заједно на програму.

Пријаве за летњи ParkUP! од маја 2019.

Пратите нас!

Учешће на кампу је бесплатно.

Сертификати о завршеном програму ће бити додељени свим полазницима који буду активно учествовали на програму.

Рекли су о нама

 • Струдентски стартап камп је искуство које бих свакоме кога стартап свијет занима искрено препоручила. Спој дружења и учења на креативан начин. Атмосфера која те подстиче да радиш и напредујеш! Прилика да се повежеш и радиш у тиму са људима са разних факултета и чујеш како неко други из угла своје професије посматра исти проблем. Четири веома корисна и предивна дана, опет бих се пријавила!

  Николина Савић
 • Сам парк је пун позитивне и стваралачке енергије тако да смо научили да ствари сагледамо из више углова и да своју идеју уз помоћ стручњака тако развијемо да она у будућности може бити основа једног успешног пословања. Осим радних обавеза, камп је тако конципиран да је добар провод неминован. Мноштво игара, квизова и такмичења као и журка последњег дана кампа су нешто што се памти.

  Анђела Уштевић
 • НТП камп је сјајна шанса да закорачите у свет стартaпова. Доста информација са кампа ми је користило при оснивању и развитку сопственог стартaпа.

  Милан Поповић
  ХОСП

Постани нова стартап генерација

Пријаве за нови ParkUp! од маја 2019

ParkUp! подржали

О нама 20
О нама 18
О нама 17