Закорачи у незаборавну стартап авантуру!

ParkUP! је интензиван петодневни програм учења, рада и дружења који се одржава у инспиративном окружењу у Научно-технолошком парку Београд, са циљем да студенти закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/ уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартапа.

ParkUP! се одржава два пута годишње у оквиру летњег и зимског програма.

5+

РАДНИХ ДАНА

45+

ТИМОВА

50+

РАДИОНИЦА

850+

ЗАИНТЕРЕСОВАНИХ СТУДЕНАТА

Коме је програм намењен?

ParkUP! је намењен студентима свих образовних профила, старости од 18 до 26 година који су:

  • Отворени за нова знања и искуства
  • Заинтересовани за свет стартапа
  • Проактивни & мотивисани
  • Заинтересовани да упознају нове људе и опробају се у тимском раду

Шта те очекује?

Предавања и интерактивне радионице

Предавања и интерактивне радионице студенте уводе у тајне креирања успешног стартапа коришћењем Lean Startup методологије – са акцентом на дефинисању проблема и решења, профила и сегмента купаца, конкуренцији, тржишту и бизнис моделу.

Тимски рад

ParkUP! студентима даје могућност да постану део једног од 10 мултидицсиплинарних тимова и да стекну вештине како формирати тим и постати лидери који ће утицати на промене у друштву.

Ширење мреже

Учешћем на програму студенти стичу могућност да се упознају са предузетницима, стартап оснивачима и менторима који им могу пренети значајна искуства и савете и помоћи у личном и професионалном развоју.

Јавно представљање

Студенти ће имати прилику да искусе како изгледа један Demo Day у стартап свету и које вештине су потребне за успешно представљање стартапа.

Шта је потребно за пријаву?

За учешће на ParkUP! програму је довољна жеља да се закорачи у стартап свет и отвореност ка новим знањима! Није неопходно да студенти имају тим или стартап идеју, јер ћемо до тога доћи заједно на програму.

Сертификати о завршеном програму ће бити додељени свим полазницима који буду активно учествовали на ParkUP! програму.

Рекли су о кампу

Студентски стартап камп је искуство које бих свакоме кога стартап свет занима искрено препоручила. Спој дружења и учења на креативан начин. Атмосфера која те подстиче да радиш и напредујеш! Прилика да се повежеш и радиш у тиму са људима са разних факултета и чујеш како неко други из угла своје професије посматра исти проблем. Четири веома корисна и предивна дана, опет бих се пријавила!

Николина Савић

НТП камп је сјајна шанса да закорачите у свет стартaпа. Доста информација са кампа ми је користило при оснивању и развojу сопственог стартaпа.

Милан Поповић

Сам Парк је пун позитивне и стваралачке енергије тако да смо научили да ствари сагледамо из више углова и да своју идеју уз помоћ стручњака развијемо тако да она у будућности може бити основа једног успешног пословања. Осим радних обавеза, камп је тако конципиран да је добар провод неминован. Мноштво игара, квизова и такмичења као и журка последњег дана кампа су нешто што се памти.

Анђела Уштевић

Уз подршку:

У партнерству са:

ParkUp! препознали: