Извори финансирања иновација и улога државе - Naučno-tehnološki park Beograd

Izvori finansiranja inovacija i uloga države

Strateško upravljanje intelektualnom svojinom za MSP 3

Pozivamo vas na predavanje koje će u utorak 7. marta 2017. godine održati dr Šuki Glajtman, čuveni izraelski stručnjak za inovacije koji boravi u trodnevnoj stručnoj poseti Srbiji. Iz svog višedecenijskog iskustva jednog od tvoraca inovacione strategije Izraela, dr Glajtman će domaćoj publici govoriti o modelima finansiranja inovativnih preduzetnika, ulozi države u izgradnji inovacionog ekosistema i podršci inovatorima, izbegavanju uobičajenih zamki tokom procesa komercijalizacije i najboljim izlaznim i tržišnim strategijama.

 

Nakon predavanja dr Glajtmana imaćete prilike da čujete nešto više o programu Horizont 2020 (počev od 13 časova) i instrumentima finansijske podrške malim i srednjim preduzećima kroz ovaj program. Prezentaciju će održati Viktor Nedović, pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i nacionalni koordinator nacionalnih kontakt osoba za Horizont 2020. Takođe ćete imati priliku da čujete iskustvo kompanije MySkin, čiji osnivač- Sava Marinković, će govoriti o svom iskustvu nakon dobijene obe faze finansiranja Instrumenta za mala i srednja preduzeća.

 

Ovde možete naći poziv i agendu događaja. Broj mesta je ograničen tako da bismo zamolili da se prijavite za učešće do petka 3. marta 2017. godine. Mesto održavanja: Naučno-tehnološki park Beograd, konferencijska sala.