Извори финансирања иновација и улога државе - Naučno-tehnološki park Beograd

Извори финансирања иновација и улога државе

Стратешко управљање интелектуалном својином за МСП 3

Позивамо вас на предавање које ће у уторак 7. марта 2017. године одржати др Шуки Глајтман, чувени израелски стручњак за иновације који борави у тродневној стручној посети Србији. Из свог вишедеценијског искуства једног од твораца иновационе стратегије Израела, др Глајтман ће домаћој публици говорити о моделима финансирања иновативних предузетника, улози државе у изградњи иновационог екосистема и подршци иноваторима, избегавању уобичајених замки током процеса комерцијализације и најбољим излазним и тржишним стратегијама.

 

Након предавања др Глајтмана имаћете прилике да чујете нешто више о програму Хоризонт 2020 (почев од 13 часова) и инструментима финансијске подршке малим и средњим предузећима кроз овај програм. Презентацију ће одржати Виктор Недовић, помоћник министра просвете, науке и технолошког развоја и национални координатор националних контакт особа за Хоризонт 2020. Такође ћете имати прилику да чујете искуство компаније МyСкин, чији оснивач- Сава Маринковић, ће говорити о свом искуству након добијене обе фазе финансирања Инструмента за мала и средња предузећа.

 

Овде можете наћи позив и агенду догађаја. Број места је ограничен тако да бисмо замолили да се пријавите за учешће до петка 3. марта 2017. године. Место одржавања: Научно-технолошки парк Београд, конференцијска сала.